Cik Ch0kiE Join Bloglist cik Kacak .

Assalamualaikum..

semalam aq dapat jemputan dari Nurul Farozze a.k.a Cik Kacak .. dia jemput kenduri perkahwinan dia dengan pasangannya Muhammad Nur Hafiz.. HHA XD *gurau-gurau* dia jemput join "Bloglist Cik Kacak" lah ... pepandai je .. weeekkk :P tak caye dia jemput ? meh tengok nih



apa macam.. ada percaya sekarang ? hhu XD alo aq tak ingat sapo yang tag aq soh masuk nih T_T Hee~ pape pon terimalah kasih bub tag Cik Chokie nih =DD 


dalam bloglist nih cik Kacak da buat 6 kategori

blog comel lote

blog handsome
blog sweet
blog awesome
blog cool
blog PMR , SPM candid
tapi korang tak usah nak pening-pening kepala nak pilih sebab cik Kacak yang tetapkan kategorinya haha ! aq pun pening nak pilih yang mana =D tapi... tapi... aq ingt nak pilih yang 'blog PMR, SPM candid' sebab Nur Hamizah Binti Mohd Idgihat, JA001K060 adalah mangsa PMR pada tahun ini. HHA XD ayat tak boleh bla betol lah.. mudah-mudahhan Nur Hamizah dan rakan-rakan seperjuangannya yang akan menghadapi PMR tahun ni dapat 8A's and flying colour result.. amin.. huhu.. tapi.. tapi.. aq tak kesah pun sebernya.. suka hati cik kacak lah nak masukkan yang mana :).. sebab apa aq pilih yang tadi tu.. nak cakap blog aq sweet ? x sweet mcam gula-gula kapas pun.. comel ? heee ~ ada la sikit :P awesome ? tak pun.. tapi ada la sikit XD cool ? huhu x tahu lah ^-^ .. eh2 aq ni bebel panjang pulok XD jom tengok syarat-syaratnya pulok =DD

Syarat-syarat
1. buat satu entry dengan tittle ' I join bloglist cik Kacak '

2. tempek banner kat atas tu dalam entry , nak tempek kat sidebar pun boleh .

3. tag 2 orang blogger lain - pastikan dorang tau .

4. tinggalkan link entry yang awok dah buat dekat ruangan comment .
  *kalau tinggalkan dekat page Kacak's Blog lagi afdal , senang sikit sebab cik Kacak tau FB   awok .
 winkwink ** tak susah kan ? so apa tunggu lagi =D jom lah join ^-^ don't worry.. SEMUA YANG JOIN AKAN TESENARAI 


Tarikh tutup : 10 JUN 2011
 tag :

ok lah korang.. bubye,, selamat mencuba ^-^ muahaha 


...ILYSM...

4 comments:

  1. HHE , thank you yer sudi join . muah muah <3

    ReplyDelete
  2. wahhh. wish luck.. :)

    thnks for tag dear.

    ReplyDelete
  3. @cik kacak HEHE ;D youre welcome honey ^-^ .. muahaha ! thank sebab sudi jemput =)

    ReplyDelete
  4. @Fyqathank you kak fyqa ^-^ muahaha ! =D my pleasure ;D jom la join skali ^-^

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥