Alhamdulillah, Terima kasih korang

Assalamualaikum..


Hello reader.. thank yer bub sudi baca entry chokie ni. muahaha ! .. first things, aq bersyukur sangat-sangat.. bub follower aq dah mencecah 500.. terima kasih sangat-sangat yer korang bub sudi menjadi follower aq and support aq. sayang korang sangat-sangat.. hihi don't worry ada suprice tok korang..


Tapi.. sebelum tuhh.. aq nak ucapkan tahniah kepada follower aq yang ke 500 tuhh :) walaupun aq mula-mula sedih, coz dy x tinggalkan jejak at shoutbox aq.. n aq tak jumpe link blog dia.. rasa nak nangis guling-guing jek.. hahaha.. nasib aq p ngadu at KSB, ada budak ni bg idea soh search at Google .. =') thank awak.. muahahaha ! akhirnya jumpe gak blog dia.. hihi. :')


yang aq kotakkan tuh lah budaknya :')
hihi
kalau korang nak tengok blog dia yang comel ni [Click sini]

huhu ada tak orang buat macam nih ? *nak masuk bakul angkat sendiri letew chokie nih XD*memandangkan dia ni jadi follower aq yang ke 500.. so, aq nak bagi penghargaan tok dia.. simple2 jek.. and ada hadiah tok sweeties nih :') muahahaha ! chokie harap dia suke ^^' hihi *sudah lame mengangan-angankan ni (: cume tunggu mangsa je.. hihi*




1.AWARD
award tok Adik Izzati
> *Copy Paste* letak lah kat mana2 adik nak (:
:
:
:
2. Hadiah pertama : HEADER
:
:
:
3. Hadiah kedua : CURSOR
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/nkbgorh2.png), progress;}</style>


p/s : adik izzati yang cursor tuh just copy and paste at HTML je oky ? =D muahahaha ! sayang adik.. terima kasih sekali lagi (:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

alololo. korang jangan lah sedih-sedih.. kan aq da cakap tadi tok korang pun ada.. hihi muahaha ! but ! sebelum tuhh jangan nangis dulu ea..kalau korang nangis, aq tak nak bagi :P .. monyok je muka tu tak nak bagi gak.. lau nak kena senyum tau ! nak tak ? hhaaa ! nak ? huhu diam ehh ..senyum =D muahaha ! sayang korang

nah ! ni tok korang yer.. lagi pun cam x adil kan ? korang dah follow blog aq da berzaman, but x pernah nak bg pape .. hahaha !takpe, takpe.. korang dapat gak daripada aq.. lagi pun ni aq wat special tok follower-follower aq.. nak tengok tak ? nak tak ? nak tak ? hehe :P oky oky aq bagi ..

CURSOR PERTAMA

<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/bg1.png), progress;}</style>
CURSOR KEDUA

<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/bg2.png), progress;}</style>
CURSOR KETIGA
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/bg3.png), progress;}</style>
CURSOR KEEMPAT
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/bg4.png), progress;}</style>

aq bagi kan ? huhu takot sangat :P tak delah gurau-gurau.. ni code ni korang just copy and paste at HTML/JavaScript je oky ? senang kan.. aq da siapkan dah.. muahahaha !

heyhey.. ni achokie nak berpesan sikit : kalau korang nak, just comment (saya nak, terima kasih chokie) oky ? simple (: tak payah nak buat karangan panjang lebo.. hehe.. ala sekadar korang cakap (terima kasih) pun dah ok.. kan ? yelah ni aq nak bagi korang.. so, amik jelah.. hihi..  sape yang x nak cakap pun xpe.. korangkan follower aq (: tapi bile bagi tahu, boleh aq tahu gak siapa yang sudi pakai. coz, aq senang hati bile korang pakai hasil aq ^^'. muah !muah !..aq menghargai sangat.. terima kasih :') *terharu sangat2, bak tisu !* huhu 

sebelum aq nak bla. aq nak cakap sikit :
aq mohon sangat-sangat.. please kalau tinggalkan jejak at shoutbox aq.. tolong letak link URL blog korang tu betul-betul. susah lah nak pergi blog korang .. aq rasa sedih tahu bub x dpt p blog korang. hummm T,T n kalau boleh bile dah follow bagi tahu.. insya ALLAH aq follow balik (: tapi aq nak mintak tolong.. please ingatkan aq, jika korang dah follow blog aq, and aq terlupe nk follow balik.. sila bagi tahu yer.. HEHE almaklumlah sudah berumur XD
ok lah korang.. aq nak g siap-siap tok sekolah esok ^-^.. pape hal bagi tahu ehh ? muahaha ! mybe BW sekejap.. then tido =D enjoy tau dgn blog chokie ni ^-^ muahahaha ! 


LOVE YOU ALL !!!


18 comments:

  1. wah untung yer adik tu..dpt bnyk tu..aishhh rugilah xjadi follower yg ke-500..aishhhhhhh

    thnkx untuk cursor itu..cantik lol

    ReplyDelete
  2. miza baikkkkk , tahniah sayangg ;)

    ReplyDelete
  3. wow best nyer....
    mani aci kiter kiter kiter yang ke 501 waaaa
    pape pown
    tahniah yer hehehe

    ReplyDelete
  4. wow conok nyer weeeee
    ala syg yang ker 501 taw hehehe

    ReplyDelete
  5. @cucu umie : hihi.. alah xpela.. mybe t ayie dapat gak.. suatu hari nanti (: haha.. pape pon chokie hargai sangat2 coz ayie sudi follow blog ni :D

    my pleasure <3 cantik ? huhu terimalah kasih ayie ;D

    ReplyDelete
  6. @Nur Irdina Bte Shariffuddin : hihi u r welcome =D tq gak bub sudi guna .. mauahaha ! <3

    ReplyDelete
  7. @cik kacak : haha thank kacak ;D muahaha ! sayang kacak ketat-ketat

    terima kasih syg :')

    ReplyDelete
  8. @SuzaDin : alololo... pape pon awk tetap follower kite.. sayang kamu la (: hehe thank awak <3 ..

    ReplyDelete
  9. saya amik kod tu k..smile selalu !!:)

    ReplyDelete
  10. @nadiah itu saya : hehe,, oky :) amik la.. ^^' orite dear, smile =D

    ReplyDelete
  11. huwaa -___- untung nya budak itu =)
    tahniah miza =)

    ReplyDelete
  12. @syada : hehe :) alololo.. syada jangan lah sedih2 k.. insyaALLAH, nanti miza wat an tok syada lak ^^' heee... thank syada <3

    ReplyDelete
  13. awk2 , saya nk curs0r ! hee . thnx . :D . bel0g dy lawa 0hh !

    ReplyDelete
  14. awk2 , sye nk curik curs0r . hee , thnx k ! btw , bel0g dy lawa 0hh ! hee . :D

    ReplyDelete
  15. @-AireenPunyaBukuCerita- : hehe curi lah .. simpan baik2 yer ^^' my pleasure.. tq gak yer bub sudi amik ^^ heee yeap :D

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥