'Aesya Zealous 2nd Giveaway'

Assalamualaikum..

hello reader.. hari ni aq nak try masuk giveaway :P Cik Aesya yang punya giveaway ni ajak aq join.. so, org dah ajak, kita mencube lahkan.. hehe.. oky fine.. ni first time aq join giveaway. dulu ada la gak yang ajak. tapi aq wat dono jek XD hahaha !*ingat aq tipu ke ?* hihi =P oky,oky kite teruskan bub aq malas nak bebel panjang-panjang. hehe



Giveaway ini adalah bersempena blog anniversary Cik Aesya yang ke-2 dan besday beliau yang akan menjelang tiba julai nanti. 

Cara-cara nak join korang boleh tengok sendiri. [Click sini]

Mangsa yang dicari :

hehe.. hadiah dia menarik sangat-sangat.. eh2 jom la korang join sekali.. blog dia pun best .. chokie suke :D 

p/s : sorry hh n areef.. hehe saje je nak soh korang bedua join sekali XD kot korang berdua lelaki  yang masuk bertuah menag ... ye dak ? hihi.. kot2 hadiah tu korang tak moa boleh bagi at chokie ke duyung ke.. ibu korang or kaka, adik. huhu.. *gurau-gurau, jangan marah ehh korang*

k la bubye =)

4 comments:

  1. salam,

    ooo saje je nak kenakan ek, hehehe... tkpe2x, cabaran kena sahut ni, hehehe...

    ReplyDelete
  2. @Areef Ibn Naim : wassalam, hehe :P sje je.. huhu.. yeah2 mesti sahut cabaran :D.. join la ye ^-^ heee ~

    ReplyDelete
  3. wah... give..away~~
    ahahahah...... xpenah lagi join give away... tarikh luput dia bila... kalau sempat nak join

    ReplyDelete
  4. @hafrizzul hafiz : haha.. kan ? samalah kite XD huhu.. jom la join ;D x silap bln 7 ni daedline dia ^_____^

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥