Jangan lupa berus gigi esok pagi. Night guys.

Bismillahirrahmanirrahim.
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam. Selawat dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarganya dan para sahabat.


Patut lah selama ni sedap je berus gigi pagi-pagi. Rasa manis, masam, pahit, tawar, memang sedap lemak-lemak gitu. Hahaa. :slurpp:

P/S : Pasni pakat bungkuih berus gigi dengan ubat gigi dalam plastik. Ahaks 


Selamat Malam semua. Sebelum tidur, solat isyak dulu, ambil wuduk, baca doa, mengucap dua kalimah syahadah. Sweet Dream. Semoga Allah redha 

Psttt, agak ada rasa geli-geli tak esok pagi nak berus gigi? Muahahhaa. 

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam.

13 comments:

  1. ee gelinya kalau lipas singgah kat berus gigi kita :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahahha. Esok jangan lupa berus gigi tau adik mazni :D

      Delete
  2. errr haha make sure basuh berus gigi tu dulu keke

    ReplyDelete
  3. Yg tak tahan "mujur saya tak pernah gosok gigi" ini lagi pengotor okay ahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha lipas dah berus gigi dulu

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. Nasib baik berus gigi ade penutup dan ubat gigi sentiasa ditutup..tak rasa geli bila terjaga rapi :)

    ReplyDelete
  6. hahaha, facebook's comment tu kelakar k

    ReplyDelete
  7. Hahaha funny, thats why I'll watch everything first before brushing my teeth..

    ReplyDelete
  8. hahaha. please lah. geli gila tak pernah gosok gigi. siap syukur. lol.

    ReplyDelete
  9. eeeyuuu... tak terpikir pon kan.. syukur la ada penutup...

    ReplyDelete
  10. erk.. gitu.. kadang2 mmng ada pun time nak ambik berus ggi, menatang tu bertenggek kat situ kan..hehehe

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥