Awesome December Giveaway.

Assalamualaikum. . .
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarganya dan para sahabat.

Nak join boleh click banner macam comel je, macam awesome je di atas ni 


Alhamdulillah, insyaallah mudah-mudahan semua peraturan miza dah patuhi.

Arghh tapi geram, stress. Hahahahaha

Sebab ada yang tak dapat nak follow. Hmm Seriously sedih sebab tak dapat nak follow dan ada yang nak comment tapi disebabkan guna yang google tu. Allah miza tak ada benda google tu so tak dapat nak comment.

Mohon para blogger gunalah follower gadget. Nak guna button tu guna lah. Seboleh-bolehnya letak la Follower Gadget bagi memudahkan blogger lain untuk follow. *suara merayu lagi mengharap buat muka yang teramat comel dan sehabis comel* Wkwkwkwk.

Tapi tak apa la, kalau menang Alhamdulillah. Kalau tak dapat, miza terima dengan redha. Dah cuba yang terbaikkan ? Ehehehe. Rezeki tu semua milik Allah. Berserah 100% kepada-Nya 

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam. 

16 comments:

  1. terima kasih join GA saya ^^ takpe, syarat diterima. mmng ada sesetengah sponsor saya yg tk letak follower gadget so memang tak boleh nk buat apa2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. wahh alhamdulillah. terima kasih sangat-sangat sebab sudi terima. Alhamdulillah ya Allah. Hehehe tula bukan ni je jumpa. Ramai lagi. Tak tahu la nak cakap macam mana :')

      Delete
  2. Replies
    1. Jazakallahu khairan kathira abang fairus :D

      Delete
  3. assalamualaikum saya dah sediakan button follow semula boleh follow saya maaf atas kesulitan /;-;/ ifharzcho.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Hihi insyaallah miza akan follow :D

      Delete
  4. Replies
    1. Hehe jazakillahu khairan kathira akak. ^_^ Insyaallah :D

      Delete
  5. Replies
    1. Jazakillahu khairan kathira akak sayang ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. Jazakillahu khairan kathira akak yui :D

      Delete
  7. Replies
    1. Jazakillahu khairan kathira akak jijah sayang :D

      Delete
  8. Replies
    1. Jazakillahu khairan kathira akak deno sayang ^_^

      Delete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥