Dapat art free dari abang Budoxe Lee

Assalamualaikum
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarganya dan para sahabat.

Alhamdulillah dapat doodle art daripada abang Budoxe Lee. Terima lah kasih.
Suatu pagi selepas kemas rumah online kejap. Tiba-tiba terima mesej dalam inbox facebook. Perhatikan lama-lama nama tersebut. Macam kenal. Ohh haah la abang Budoxe Lee

Di bibir dah terukir senyuman melebar tetapi dalam hati sengaja tertanya-tanya.

'Ada apa ni tiba-tiba abang budoxe lee inbox aku ni'

Keh keh keh. 

abang budoxe lee pun menulis ayat yang begitu ringkas. 

"dah siap art request. bla bla bla" Ayat seterusnya.

Tersenyum simpul aku dibuatnya. pandai kau miza jadi kura-kura yang suka berpura-pura. Ohh yaa cakap pasal kura-kura rindu pula jadinya pada abang blogger yang guna tittle kura-kura tu. Moga abang di sana sentiasa dalam lindungan kasih sayang dan rahmatnya.

Cewahh. pheww ayat ~ 
Blog abang kura-kura yang suka berpura-pura : :99:
Dengar cerita abang ni dah tukar blog. Tekan-tekan tak dapat. Hmm sedih, rindu pun ada :sadder:

Actually rasa bersykur sangat-sangat. Alhamdulillah kehadrat ilahi, tak sangka ingat itu hari saja je nyakat abang budoxe lee. cakap cantik doodle dia, nak juga boleh *tebalkan muka sambil buat muka tak malu* :yummy: Wkwkwkwk

Abang budoxe lee tanya kat miza yang miza nak art trade ke dengan dia. Hehehe miza cakap la tak nak, sebab malas sangat-sangat nak mendoodol. ehh silap men-doodle :face36:

Miza cakap nak doodle free boleh ? Hahaha tu yang dapat. Tak sangka. Terima kasih sangat-sangat abang budoxe lee. tak tahu nak cakap macam mana. Hanya mampu berdoa. Moga Allah balas segala kebaikan abang budoxe lee dan kat sesiapa la yang pernah buatkan doodle untuk miza :face64:

Sangat-sangat cantik doodle tu kan ? Yang seronoknya abang budoxe lee ni dia mendoodle dengan caranya tersendiri. memang Awesome habis :love:

Alhamdulillah ya Allah. Rezeki daripada Allah. Siapa sangkakan pemurahnya Allah ini mampu menggerakkan hati seseorang 

Jom ramai-ramai pakat like page FB abang budoce lee : :99:
Ni kalau nak tengok cara-cara abang budoxe lee buat doodol. hee : :99:
Jom terjah dan follow blog abang budoxe lee :inlove: : :99:

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam. 

17 comments:

  1. Replies
    1. Sama-sama abang budoxe lee. hehe siapa je yang tak sudi terima art daripada abang budoxe. Terima kasih sangat-sangat yang tak terhingga yaa abang budoxe lee sebab sudi bagi art free ni. Allahhuakbar. Moga Allah balas segala kebaikan abang budoxe lee :'D Moga art abang budoxe lee terus tersebar ke persada duni. Aamiin. hehe ^_^

      Delete
  2. wahh comelnya..congrats sayang dapat doodle comel ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe jazakillahu khairan kathira akak fiza sayang :D

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe tu la kan kak. Comel sangat-sangat. pandai abang budoxe lee ni buat ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah, hehe boleh la. Suka sangat-sangat. Tapi lebih kepada lihat hasil art orang lain. Sendiri, insyaallah sedang usaha ^_^ Jazakallahu khairan kathira :D

      Delete
  5. cantik doodle tu...kagum tgk org pndi it ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Subhanallah tu la hasil seorang artist. Hehehe kan ? Rasa waaaaa wuuu woooo :D

      Delete
  6. ala comelnya doodle dia dpt..nak jugak! hihi:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kan ? Memang sangat sangat comel ^_^ Semua la doodle abang budoxe lee memang comel. mime juba la minta art request kat abang budoxe lee. insyaallah. Mana tahu kan kan :D

      Delete
  7. nanti saya nak buat satu doodle utk akak jugaklah. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahhuakbar. huhu jazakillahu khairan kathira sayang. Alahai malunyaaa >.< Terima kasih sangat sangat sayang. Moga Allah membalas segala kebaikan adik tu :'D aamiin

      Delete
  8. eeee gerammm! sopan santun gitu.. cun!

    ReplyDelete
  9. salam,
    saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥