Wordless : What is Happiness ?

Bismillahirrahmanirahim.
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam. Selawat dan salam atas junjungan Nabi Muhammad Sollallahu A'laihi Wa Sallam serta ahli keluarganya dan para sahabat.










No one can bring you true happiness except Allah. Seek it from Him alone. -AbdulBary Yahya

Creadit to : The owner

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kita jumpe lagi. Segala kekhilafan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam.

Allahhumma Solli `Ala Muhammad

15 comments:

  1. inilah kebahagiaan sebenar. inshaallah. nice sharing Miza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Suatu kedamaian meresap ke dalam jiwa. Allahhuakbar :')

      Delete
  2. Replies
    1. Buat diri yang sering alpa ini juga :')

      Delete
  3. Replies
    1. InsyaAllah you can my dear. Slow slow. The important thing is istiqamah (:

      Delete
  4. dah tak jadi wordless entry ni, hehe. tho semua gif comel2 je. thanks again miza jadi reminder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhhuu. Wordless juga la. Sebab tak menaip. Hanya gambar yang berkata-kata ^^. Saling ingat mengingatkan :')

      Delete
  5. kebahagiaan adalah apabila kita lakukan semuanya kerana ALLAH. ^_^

    Nice sharing. (Y) ^_^ Terima kasih mengingatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Kebahagiaan yang hakiki :)

      sama-sama akak sayang ^^

      Delete
  6. cantiknyaaa. .memang happiness dtg dari ALLAH. dan kalau kita ikut semua suruhan ALLAH mesti dapat rasa happiness yang dikurniakannya. . :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. yeahhh , betul tu , tp diri kita je nak and xnak buat semua tu . bangun pg semestinyaaa :D

    ReplyDelete
  9. No one can bring you true happiness except Allah. Seek it from Him alone

    Suke pulak quote kat atas tu :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥