Maaf menghilang.

Bismillahirrahmanirrahim.
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarganya dan para sahabat.



Maaf blog ni lama tak di update.
Maaf sebab menyepikan diri.
Maaf sebab lama tak melawat blog kawan-kawan macam dulu.
Maaf untuk segala-galanya.

Doakan miza, semoga semangat blogging itu hadir kembali.
Doakan miza kuat untuk tempuhi ujian yang Allah berikan.
Doakan iman dan hati sentiasa tabah dan redha.

Moga Allah membalas jasa baik kawan-kawan semua. Moga Allah mempermudahkan segala urusan kita di dunia mahu pun di akhirat.

Maaf buat kawan-kawan semua.
Insyaallah, jika Allah izinkan miza akan cuba tunaikan apa yang tak tertunai.

Harap dapat dimaafkan.

-----------------------------------------------------------------

"Actually aku sendiri tak tahu apa yang aku alami sekarang ni"

*Allah rebah*

Allah ada. Kau yang kata tu. Kau yang percaya macam tu. Jadi kenapa bersedih lagi?
Sayang, Allah ada.
Cari Dia.
Rasa dakapan Dia.


*Senyum dalam linangan air mata*
Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam. 

5 comments:

  1. setiap yg berlaku ada hikmahnya... :)

    ReplyDelete
  2. ee pun sometimes rasa malas nak blogging. hehehe.
    doakan miza =D

    ReplyDelete
  3. insyaAllah . baik baik adik sayang . Jaga diri jaga iman :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥