Menaip gunakan tetikus baru rare.

Bismillahirrahmanirrahim.
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW serta ahli keluarganya dan para sahabat.



Ujian hari ini.
Tak sangka boleh rosak keyboard laptop miza.
Ahahahaaaa.

Bila tekap button huruf jadi tak betul. Sukar untuk diterangkan.
Sedang mencari keyboard kabel cucuk dalam rumah ni.
Itu pun kalau jumpa dan boleh guna lagi la.
Hohohoho.

Jadi buat masa ni terpsaksa guna On-Screen Keyboard.

Bayangkan, menaip menggunakan tetikus.
Jari ku menari-nari.
Rare gitu. =P

Salah satu cara didik diri supaya SABAR apabila menip guna tetikus. Eheee ^_^

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam.

7 comments:

  1. ada hikmah tu..hehe..bersabar ye..

    ReplyDelete
  2. laaaa da masanya nak beli laptop baru kot hehe *peace*

    ReplyDelete
  3. banyak bersabar yer.. baru tetikus... hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha. lepas ni sesaja lah ee nak try. mcm syok =D

    ReplyDelete
  5. pernah jugak guna keybord ni kat dalam laptop kakak, tak best langsung! :( nasib baik sekarang dah beli keyboard baru, hehehe

    ReplyDelete
  6. memang rare..jenuh haihh nak menaip gune mouse

    ReplyDelete
  7. macam susah je...dapat bayangkan....dah tak laju dah..hehehe

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥