Hibur kan hati *Gelak-gelak

Assalamualaikum ...


Hai , dah makan belom ? kalau belom makan, pergi la makan dulu .. nnti perot masuk angin pulak =) hehehe hai bosan sesangat larr~ XD eceh ! *tipu je tu, bayak keje ! HEHE.. errr ~ so ingt na gurau-gurau ngn korang jap la.. ala nak hibur kan hati .. hehe ala tak pe kan ? skali skala .. meh2 join sama-sama ... kita tengok ... t dah dapat jawapan kita kongsi ya .. jangan jadi orang kedekut ! .. hekhek muahaha mari tengok sama2 :> 
sila sambung mana yg brkenaan... X)



i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

KONGSI JAWAPAN ANDA~ 
dah dapat ? 
sambungkan ayat kesemuanya dan lihat hasilnya :p
p/s :: jangan mara ya .. kata nak bergurau untuk hiburkan hati .. 

muhahahaha .. comment la ya ... kongsikan bersama 

19 comments:

  1. aku pergi dating dengan boyfriend ku,sebab suka ati aku la.....(august,18,kuning)kah9!!!

    ReplyDelete
  2. hahahahha....aq terhantuk lee chong wei sebab baru putus cinta..hahhaaha

    ReplyDelete
  3. aku cinta garfield sebab aku gilaa . ahaa :D

    ReplyDelete
  4. aku peluk kawan baik aku sebab aku suke single..(0_o')...heee~:)

    ReplyDelete
  5. jawapan HH best nie...
    dengar3.. muahaha

    aku menari dengan Lee chong WEi sebab aku pikir aku hebat...

    hahha

    ape eks nie menari ngan Li Chong Wei... muahahaha

    ReplyDelete
  6. anis@ hahaha ! ayok kantoi nis .. ehem2 dalam diam seyh mmber aq nie c(= .. sape la eak yang bertuah ur ^-^

    ReplyDelete
  7. farhah dzarif@ haha .. dalam ni je gila... kenyataan x (:

    ReplyDelete
  8. Nurfazilah Cipa@ woooo~ huhuhu .. boley caye kew ? o_O :p hehehe ^-^

    ReplyDelete
  9. hafiz hafizol@ hahaha ! habis ur x nak menari ngn Lee chong WEi menari ngn pasangan sndry la HH (:

    ReplyDelete
  10. aku gigit patung barbie sebab aku rasa cantik/ncem :DD HAHA~

    ReplyDelete
  11. julai.27.merah.

    aq menari dengan raja lawak(aq chop zizan) / akademi fantasia ( aq chop aril !) sbb mak aq suroh !

    muahahaha ! mak aq suroh aq mnari ngan abang ensem ? i love you mama !

    ReplyDelete
  12. Norfitri Hanis @ huish ! dahsyat -_-

    ReplyDelete
  13. lieyly @ hehehe ~ mmg cntk pown (:

    ReplyDelete
  14. ilyia azira @ceh ! nak yang encem ja .. ngeee ~ hahaha ! banggan la tu :D

    ReplyDelete
  15. Aku pergi dating dengan mak mertua aku sebab aku baik hati..haha.. lawak betul.. best3 ;)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥