New Looking. Ni sebab mood raya ke ?

Assalamualaikum. . .

Pagi-pagi buta ni saja nak update blog. Kesian blog ni dah tak terjaga. Bukan sengaja tapi kekangan masa yang tak mengizinkan

Kehkehkeh yaaa ada perubahan yang berlaku di sini. Bukan lah suatu perubahan yang ketara. Nampakkan ?

Mempersembahkan . . .

.
.
.
.
.
.



Yess header baru

Kali ni design simple simple je. Tak ada idea nak design macam mana. Janji kemas. Ingatkan nak buat format gif. Kasi lampu itu lip lap lip lap. Ahh leceh sebab mijah guna Adobe Photoshop bukan Adobe Flash. Kuikuikui lagi pun transparent masa nak save ada kecacatan kelihatan di situ.

Lampu pun dah terang. No more sleep. Time for study.

"Ohh Mijah tahun ni awak nak SPM, naik cuti raya awak tu nak trial dah."  
P/S : Mood raya dah ke laut ~

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Serba serbi kekurangan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam.

22 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf terdelete comment awak XD Insyaallah kalau ada kelapangan waktu :)

      Delete
  2. salam dik
    akak pon takde mood nak kerja dah. bosan je dok office ni. counting days huhu
    psst: biskut telur rebus tu akak pon tak pernah buat. haha. tapi rasanya lebih kurang semperit kot sebab bahan lebih kurang je. bezanya semperit pakai kuning telur mentah. biskut telur rebus pakai kuning telur rebus. tapi tak buat pon. sebab kuantiti kuning telur tu banyak sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam kak ;)

      Sabar ye kak. Biasa la kalau dah masuk alam pekerjaan dah tak sama dengan alam kanak-kanak :') Alaaa baru nak tengok. kihkih tak apa la kak ^_^

      Delete
  3. Sama lah kita SPM. Buat betul-betul nanti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga berjaya rakan seperjuanganku. Allahhuakbar ! :'D

      Delete
  4. Replies
    1. Selamat Hari Raya juga kak MIJ sayang ^_^

      Delete
  5. cantik la dear! baru la bagus suruh belajar rajin2..hee

    akak doakan moga miza berjaya yer.. jangan nak raya sakan pulak..study penting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak jijah ^_^ *Senyum tersipu malu. Insyallah kak miza akan cuba usaha sekuat mungkin :')

      Amin Ya Allah. Jazakillah Khairan Kathira ya akak. Hihi tahun ni mood raya dah ke laut pun kak XD

      Delete
  6. hehehe. biar simple takpe.. tak perlu lip lap lip lap.. nanti blog jadi berat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aip aip abang bomi ^_^ Mija akan ikut nasihat abang boni :D Jazakallah khairan kathira .

      Delete
  7. buatlah header Hari Raya..hehehe.. Selamat Hari Raya Aidilfitri Cik Chokie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohoho insyaallah ^^" Kalau ada kesempatan XD Selamat Hari Raya juga :* muehehehe

      Delete
  8. wahh !! buat seniri ? comey.... ^^

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥