Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
Nah Kad raya untuk awak =D
Miza buat sendiri untuk awak.


Sempena menjelang Hari Raya Aidilfitri sepuluh jari miza susunkan memohon ampun dan maaf kepada kamu semua, sama ada yang mengenali diri ini atau tidak. miza mintak maaf if miza ada lukakan hati korang, terguriskan hati korang dengan kata-kata miza yang buat korang tak senang, sombong dengan korang, tidak bertegur sapa dengan korang dan korang terasa dengan penulisan miza sepanjang miza ber-blogging. miza mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Ampun dan maaf dipinta buat semua. miza dah maafkan semua sekali jika korang ada buat salah. Kita semua manusia biasa yang sering melakukan kesalahan kan ? hee ='] 

Nak duit raya ? meh la singgah rumah miza. tak jauh pun dekat Batu Pahat, Johor je. Pintu rumah terbuka luas untuk korang =D hehe nanti kalau nak singgah beraya bagi tahu dulu la ye. senang nak prepare apa yang patut. 

Alhamdulillah Cik Chokie's Blog berwajah baru. hehe dia pun nak raya juga. Miza design sendiri. mybe lepas PMR baru makeup, so biarkan dulu. hukhuk memandangkan miza Calon PMR takut takde waktu. harap korang faham. Cik Chokie's blog raya lama sikit la yer. hee

ehem ehem miza nak bagi pesanan sikit ni ingat ye kawan-kawan yang disayangi sekalian JANGAN MAIN MERCUN, NANTI TAK RAYA PULA sian korang. Jaga diri baik-baik :) Kepada kawan-kawan yang pulang ke kampung halaman tu, drive kereta hati-hati. Ingatlah orang yang tersayang. Miza doakan perjalanan korang berjalan dengan lanjar dan selamat pergi dan balik. Amin. 

kepada Calon SPM yang nak percubaan miza ucapkan Good Luck
Do The Best ok :)
and tidak lupa kepada Calon PMR ingat PMR tak lama lagi.
Raya raya juga, Ilmu jangan dilupakan tau. 
TAKE CARE. 


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.
Salam Kemerdekaan yang ke-54.

22 comments:

  1. selamat hari raya jugakkk :)

    semoga bergembira di hari raya :D

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Miza =)
    comel la blog ni.. makin cantik :D suke suke suke..
    hihi comel doodle tu.

    ReplyDelete
  3. selamat hari rayee :)
    gud lux PMR naty..

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya

    datang singgah ke blog ni :)

    ReplyDelete
  5. @aida4eva : selamat Hari jugak awak :D

    awak pun . semoga bergembira :)

    ReplyDelete
  6. @fyza da chubby one : Selamat Hari Raya gak :)

    hihi terima kasih honey ;) i love u <3

    ReplyDelete
  7. @Hunnym Syot 美智子 : selamat hari raya :)
    thank you :)

    hihi tengok da hantu bonceng :D best . weeee

    ReplyDelete
  8. @missBeast : selamat hari raya gak missbeast :)

    terima kasih awak sebab sudi singgah ke blog Chokie :)

    ReplyDelete
  9. @missBeast : selamat hari raya gak missbeast :)

    terima kasih awak sebab sudi singgah ke blog Chokie :)

    ReplyDelete
  10. semoga dpt 8 A's dlm PMR....

    usaha tangga kejayaan, insyAllah berjaya!

    ReplyDelete
  11. Good Luck PMR ok :)
    do the best
    selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  12. @teratai : amin :) insyaALLAH . hehe yeap usaha tangga kejayaan :D

    ReplyDelete
  13. @nelly : cewahhh kak nelly. hehe kan kan ? terasa semangat raya lagi dekat blog nih :D

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥