Debaran kian terasa trial PMR menanti.

Assalamualaikum


Sticky Entry : buat sementara waktu :D
Sebelum tangan miza memulakan kata-kata. Sepuluh jari memohon ampun dan maaf.

Semakin terasa debaran yang akan dihadapi bagi calon-calon PMR 2011. Masing-masing bersiap sedia untuk pergi berperang yang akan mereka hadapi. sama lah yang dihadapi oleh Nur Hamizah a.k.a Cik Chokie yang akan berperang juga. ehem-ehem bagi calon-calon PMR korang dah siap sedia belum nak hadapi peperangan besar nih ? mudah-mudahan segala kelengkapan peperangan dah cukup. tinggal lipat gandakan usaha, tawakal serta doa ibu ayah dan guru-guru bagi mengiringi perjuangan kita nanti.

Miza nak mintak maaf. "saya Nur Hamizah, JA001K060, Pemangsa PMR 2011" sebab tu lah miza sekarang nih jarang update. maafkan miza. tengok lah kak Limah pun dah marah miza. suruh miza pergi study. tengok lah tuhh dia sampai hati dia kan ? penjara miza, tak nak bagi miza lepas, nak suruh hadap buku. huhu yalah kak Limah buat tuh semua pun sebab dia nak yang terbaik untuk miza juga. - 'fikir positif lah budak' Lepas result PMR keluar nanti hanya satu persoalan dan pertanyaan yang akan ditujukan iaitu "PMR dapat berapa A ?" miza harap miza dapat berikan jawapan yang terbaik =') 

Jom korang sama-sama lah kita menadah tangan dan mengAMINkan. mudah-mudahan kita diberkati dah dirahmati ALLAH. percaya lah ALLAH sentiasa ada disisi kita.
" Bissmillahirohmannirahim... ya ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani, berikanlah kami calon-calon PMR, SPM dan STPM 2011 mendapat keputusan yang cemerlang..mudah-mudahan kami mampu menggembirakan guru-guru dan ibu bapa kami..berikan lah kami daya ingata yang kuat.. permudahkanlah kami untuk menjawab nanti.. bantui lah kami ya ALLAH hanya engkau sajalah yang boleh membantu kami. AMIN YA ROBAL ALAMIN."
PMR, SPM dan STPM. mudah-mudahan doa kita akan bersama-sama mengiringi kejayaan kita...insyaALLAH. Doakan miza yer. 18 Ogos 2011 miza akan trial

Creadit : Doddle kak Limah -- wanhazel *tq bub bagi. chokie jaga baik2 nih =) heee*
P/S : Chokie sedang mencari lucky number untuk follower Cik Chokie's Blog. insyaALLAH kalau sampai pada lucky number. lepas trial miza ada suprise untuk anda. masih mencari-cari. mana tahu anda yang chokie cari ? Follow la kalau sudi, follow dgn ikhlas. tq =D
Sebelum mengundur diri miza nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan.  Menjelang Ramadhan ini, mari reramai DELETE dosa, UPLOAD pahala, DOWNLOAD kesabaran, UPGRADE keimanan, BROWSING kebaikan,UPDATE amalan, SHUTDOWN permusushan, RESTART persaudaraan, selalau ONLINE kan hati kita dijadikan kebaikan. Beware of VIRUS satan supaya SOFTWARE hati dan jiwa kita menjadi tenang dan FREE daripada kemaksiatan

GOOD LUCK kawan-kawan . Do the best ok. pastikan trial ni kita dapat buat yang terbaik dan PMR sebenar kita dapat buat lebih baik. InsyaALLAH .


WORK HARD , BRING REWARD . STUDY SMART ,  STUDY HARD

57 comments:

  1. sayang , goodluck ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/selamat-berpuasa-yer-semua.html

    ReplyDelete
  2. good luck miza :) akak doakan miza dapat flying colour result. amin.

    ReplyDelete
  3. Good Luck. .

    Belajar rajin-rajin tau.:)

    Do the best.

    ReplyDelete
  4. wah, same la kite :DD

    Goog Luck jugak ye :D

    *follow dan singgah di sini*

    selamat malam ;)

    ReplyDelete
  5. *good luck

    ^maaf, mata da kero agak nye :D

    ReplyDelete
  6. gud luck MIZA,
    stdy smart taw.

    ReplyDelete
  7. Amin . Good luck cik CHokie.

    buat yang terbaik.

    baca bismillah sebelum mula =D

    abg doakan kejayaan miza .

    ReplyDelete
  8. AMIN . . . . . . .
    Good luck chokie a.k.a miza :)
    do the best . aku doakan kau dapat flying colour result =D

    ReplyDelete
  9. gud luck my dear sis. done polow u!

    n nice bog u had dear :)

    ReplyDelete
  10. gudluckk ehhhh..
    boleh nye..
    makan je buku2 tu..
    hahahaha

    ReplyDelete
  11. insyaAllah...msti bjaya!!
    8A lam tgn au!!~

    ReplyDelete
  12. all the best ye cik adek..study elok2..

    ReplyDelete
  13. Selamat Maju Jaya dik..
    Usaha, berserah tawakal dan doa itu penting ok :)

    ReplyDelete
  14. gudluck miza. moga banyak dapat ketul2 'A'. Amin..

    ReplyDelete
  15. wish u good luck on your pmr.... :)

    ReplyDelete
  16. all the best dik. buat betul2 tau

    ^__^

    ReplyDelete
  17. InsyaAllah rajin blajar dpt keputusan cemerlang....

    ReplyDelete
  18. @eryna ira : terima kasih kaka =') i love u so much . amin .

    ReplyDelete
  19. @shahirasamsuddin : hehe thank you kawan . kau pun . oky =)

    ReplyDelete
  20. @N A T A S Y A ツ : HHE thank you dear .. it's ok xpe . terima kasih yer . =D awak juga . good luck hunny .

    ReplyDelete
  21. @LiLi: Thank you lili. hhi . insyaALLAH . =D

    ReplyDelete
  22. @Cik Qiqi : HHI heyhey. thank you my beloved sister <3

    ReplyDelete
  23. @zaty luvlianncezzz : thank so much my beloved sister =D . terima kasih juga yer yunk. hehehe muahh :*

    ReplyDelete
  24. @Far8 budak baik : hehe amboii farid nih. melampau tuhh. puasa2. hhik

    btw, thank som much =D

    ReplyDelete
  25. @syada : thank you syada . u too good luck =D

    ReplyDelete
  26. @Still alive : amin . terima kasih =)
    mudah-mudahan

    ReplyDelete
  27. @Dawia.Honeyputri : terima kasih kak dawia . amin.
    HHE baiklah kaka . miza akan ingt pesanan kaka =D

    ReplyDelete
  28. @feza: hehe. terima kasih kak feza . amin . mudah-mudahan =D

    ReplyDelete
  29. @ : terima kasih kaka =D hehe oky .

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥