Lucky Number Cik Chokie's Blog

Assalamualaikum

Hello blogger yang di sayangi, Chokie dah lepas dari penjara, tengok lah at header tuh hehe. Sepuluh jariku susun memohon ampun dan maaf sebab dah lama tak update. miza trial PMR. sebelum tuh, miza nak ucapkan terima kasih banyak banyak sebab korang bagi semangat at miza nih. HHI sayang korang sangat. Ingat lagi tak masa at entry miza nak trial tu miza cakap miza tengah cari lucky number ? Alhamdulillah. hajat sudah tercapai nak memiliki number ni dan sekarang sudah melebihi number ni pun. hehe. terima kasih sangat at korang semua yang sudi follow Cik Chokie's Blog. nak tahu lucky number yang terpilih ? ehem ehem. 
666, 696,700 
cantikan kan number-number ni ? hihi paling suke yang 696 tuh . boleh main terbalik-balikkan dia. awak ... saya harap awak suka lah ye. tahniah sebab awak terpilih. Awak amik lah award tak berapa nak cute tapi comel gorgeous ni. hehe

AWARD FOR MY LUCKY NUMBER
Award untuk awak comel . HHI  #pftt doodle tuh gemukkan saya buat ?
haha saje nak bagi dia comel *dengki* ='D
Miza nak bagi someting selain award di atas dekat si manis macam gula-gula kapas ni. hehe, semua sama ja natang yang nak diberikan. hee kalau miza terlebih baik, insyaALLAH untuk awak pun ada. doa doakan lah yer miza nih terlebih baik . kita mulakan sesi perkenalan satu persatu yer . =D



Lucky Number 666 
UnderSKEMA :) ]
Tuan blog di beri nama Shafina Sofian. manis sangat orangnya. Pemilik blog UnderSKEMA :) . Dia pemilik nombor lucky number 666. jom kawan kawan kita pergi usya blog cik adik manis nih . hehe . aip aip sebelum tu miza ada someting nak bagi dia. huhuhu "sorry awak sebab buat awak tak tido lena malam tadi :P" . hehe hanya sekadar apa yang saya mampu untuk memberikannya. Saya harap awak suka.

awak. saya mintak maaf sebab curi gambo awak .
hehe saya copy balik apa yang tertera di header awak seblum ni.
Awak amik lah saya buatkan khas untuk awak ='] awak tak nak pun awak simpan je ok.


Lucky Number 696 
Tuan blog yang bernama Shedameor. Seorang gadis yang sangat bencikan ikan keli atas dasar kepalanya yang seperti ular tapi sudah bertukar kealegikannya itu dan mula meminati dan teramat sukakannya ! fullstop :P hehe begitu lah kata nya. Gadis yang memiliki blog yang unik nama diberkannya iaitu Pondok Buruk. Nama blog je macam tu but blog dia cantik tau. macam nombor yang dia miliki tuh. Tak percaya ? usya lah sendiri. hehe macam mana ? dah usya ? tulah miza cakap tak nak percaya. miza nak bagi someting juga dekat si gadis ayu nih.

Simple jekan miza buat ? huhu tak tahu nak design macam mana . time ni langsung tak idea. kering. hehe but ni First time miza design header macam nih *bangga siket* terfikir sebab blog dia warna hitam hehe. kaka kaka. miza harap kaka suka. =']


Lucky Number 700
 [ Mr Pelangi ]
Tuan blog di beri nama Bella. Seoarang gadis comel yang memiliki blog yang bernama Mr Pelangi. Gadis comel nih dia SPM rasanya. sebab dekat blog dia tulis dia berumur 17 tahun dan ambik aliran GRAFIK BERKOMPUTER . Aliran yang dia minat . I wish U luck in SPM . selamat maju jaya kaka comel . amin. ehem-ehem . nak bagi juga nih.. 


hehe . miza harap kaka pun suka lah ye. maaf kalau ada kekurangan di situ. kaka simpan je ok ? buat kenang-kenangan. HHI. sayang awak. tahniah ye.

P/S : awak, awak, dan awak. terimalah penghargaan a.k.a kenangan tak seberapa saya untuk awak. miza nak ucapkan tahniah buat awak awak dan awak. hehe. awak amik lah award dan header tu. copy paste je ='] miza menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekira ada kekurangan di situ .
Awak awak dan awak... sebulum awak amik atas ni dulu. boleh miza mintak tolong ? mudah je . awak tolong comment mengenai Cik Chokie's Blog pedas pedas boleh ? keluarkan segalanya. please. hehe miza perlu kan bantuan anda untuk memperbaikinya lagi. Terima Kasih awak. sayang awak. 
------------------------------------------------------------------------------------

Ala .. awak majok ke sayang ? untuk awak pun ada lah. kalau awak nak awak amik je la ye . tak kisah. memang miza buat khas untuk follower-follower kesayangan Cik Chokie. hehe suka lah tu sebab doa termakbul. muahahaa. ehem ehem ala malu la. huhu awak nak juga ? oky oky miza bagi. hehe miza nak bagi awak icon shout box untuk awak ='] dan miza dulu ada buat cursor [Click sini]

http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/Untitled-1-6.png
http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/Untitled-2-5.png
http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/Untitled-3-1.png
http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/Untitled-4-1.png
http://i1085.photobucket.com/albums/j424/miza_sash/Untitled-5.png
Pesanan ringkas : awak nak ? awak amik je. awak tak nak ? awak simpan je. hehe muahh ! awak copy je code tuh ok ? Cursor tu pun awak copy je sebab miza da letak link full. Miza sayang awak semua. Terima kasih sebab sudi menggunakan hasil tangan budak comel ni. haha *perasan* .
#pffttt tetibe semangat nak try melukis doodle suda datang. sorry saya masih kanak-kanak yang perlu banyak belajar sesuatu. Try and Error memang sangat berguna untuk diri miza dan maybe untuk awak juga. dapat belajar dan belajar. hehe

Happy blogging awak ^_^V
Selamat Hari Raya ='D

12 comments:

  1. akak nak copy larg sikit doddle tuw .. hehe

    ReplyDelete
  2. ehh, tak sangaka pulak akk yang num bertuah tuu. thanks dik :)

    ReplyDelete
  3. COMEL ! oky untung sape dapat tu kan ! haha

    ReplyDelete
  4. cik chokie punya doodle comel2.

    ReplyDelete
  5. memang comel sangat :)



    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/im-sorryy.html

    ReplyDelete
  6. @shedameor : hehe tahniah kaka . u r welcome =)

    ReplyDelete
  7. @feza : kak feza lagi comel :D terima kasih kaka <3

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥