Eh dah habis ke ? ala ~ alhamdulillah ~

Assalamualaikum

Sadaqallah hulazim ......
katam sudah Penilaian Menengah Rendah
*tinggal bertawakal dan berdoa je*
" insyaALLAH dapat result yang di harapkan selama ni "
- Alhamdulillah, terima kasih ya Allah kerana engkau telah mambantuku semasa aku memerlukan pertolonganmu"
Amboi tegok lah tu suara-suara nakal. gigit nak tak ? haha gurau je . 
" ya Allah, miza raya dah habis lah cik adik oi ! kau tunggu apa lagi tuh ? pergi lah cat balik blog hang ni "
sobsobsob, sedihnya raya tahun ni tak berapa nak sambut. kanak-kanak pun tak de yang datang. blogger yang HOT apa tah lagi nak jejak kaki kan ? *sentap hati mak nak !* hehe amboi terlebih emosi. untung lah kau blog. yelah masih dihiasi dengan suasana hari raya.

eleh Cik Merah dan Cik Jijah jeles letueww. eh lepas ni siapkan kuih raya dengan duit raya ok ? dah gian nak raya. tak kesah la raya aidilfitri dah habis ke. raya deepavali ke. muahahaha. kawan miza cakap ....
" eh miza, kite kena focus untuk PMR. berkorban la sikit. lepas PMR kau raya lah puas-puas "
ehh tak salah dengar ke ? wewit ! haa. cepat sediakan apa yang patut. miza nak singgah beraya ni. HEHE. lepas ni nak cat rumah baru blog miza ni. barang-barang semua dah siap ^,^

korang... nak tengok doodle miza tak ? Miza try buat sendiri. tetibe rasa nak try buat free hair punya. alala malu la :$ hehe

korang berminat nak try buat doodle ? jom belajar. miza pun masih belajar.
miza kongsi degan korang ok . [Click Here]

so how ? awesome right ? muahaha !

P/S : Ilmu tak akan bergolek kalau tak di cari :) 

Thank to my sifu Cik Merah 

30 comments:

  1. InsyaAllah result with flying colours ;)

    ReplyDelete
  2. ala2...comelll..tgok dh pandai buat blog..tutorial ikut jee...lama2 cantik...=)

    ReplyDelete
  3. makin cantik blog miza , HHE ;)

    jom skodeng ;
    http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/goodbye-pmr-hai-bloggie.html

    ReplyDelete
  4. smoga dapat keputusan superdupur cemerlang:)

    ReplyDelete
  5. comel doodle tu:)

    hihi...da abes PMR ye?semoga mendapat result yang best:)

    ReplyDelete
  6. good luck untuk result PMR nanti.. XD

    ReplyDelete
  7. hekhek . PMR da abes rasa dunia ini ana yg punyaaa ! ;D

    ReplyDelete
  8. @nanad : Amin :) mudah-mudahan.. pass with flying colour.

    ReplyDelete
  9. @merahitujambu : hehe thank you kaka @ sifu. yeap2 ^^" mula2 tgk tuto. t try buat sendiri. :) insyaALLAH t adk nak try buat untuk kaka :*

    ReplyDelete
  10. @sis92 : amin. hehe mudah-mudahan :) insyaALLAH dapat result cam tu. thank you sis ;D

    ReplyDelete
  11. @yayath : thank you yayath :) try la buat juga :>

    hihi yeap. dah habis ^,^ . amin insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  12. @cik mumu :) : cewahh awek pemain bola nih comment lerr. hihi cewah. suke hati kome lah ye. ;P

    ReplyDelete
  13. @Umie Artoqiemie : thank you so much kak umie ohsem :D amin.

    ReplyDelete
  14. Good Luck adik :)

    wahh cute la adik punya doodle :D awesome !

    ReplyDelete
  15. honey baby :) ur doodle so cute. like cik chokie <3

    ReplyDelete
  16. Bbdk ckp ko x bg diaorg duit raya, tu yg diaorg xmo singgah hahaha

    Weh goodluck for PMR. Kacang je tu!hahahahhahaha

    ReplyDelete
  17. @NuR 'aQiLaH : amin. mudah-mudahan :) thank you :'D

    ReplyDelete
  18. @Jue : hahaha bagi kot. tapi tahun ni memang tak de budak kecik2 datang beraya. hahaha *selamat duit aku XD*

    cehhh yelah :) amin. thank you so much ! :D

    ReplyDelete
  19. comel doodle tu wohh.. untunglah, exam dah habis. Sy yg SPM ni tak habis lagi :'(

    tp xpe. taon dpn cuti. hehe..

    sy tag awk ni :)

    http://zatieebayim.blogspot.com/2011/11/excited-saya-di-tag.html

    ReplyDelete
  20. @♥ zatieebayim ♥ : hhe thank you cik zatiee . alolo xpela . satu perjuangan tu :'D . kalau x exam x thu la mana kebolehan dan kelemahan kite . ye dak ? hihik

    i wish u success in ur exam . insyaALLAH cik zatiee dpt jwb dgn mudan dan dapat keputusan yang cemerlang . amin :D

    hee ok . thank you dear :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥