Blog aku dah cat la weyh ^__^

Assalamualaikum.



haish penat betul la mengecat blog ni. *cewah padahal edit sikit je an. tu pun nak kecoh. haha* kembali pada blog polkadot. bialah orang lain dengan cara hidup masing-masing. ok, kali ni blog miza simple je. tak banyak yang miza cat pun. just background, header, and icon shoutbox je. comel tak comel tak ? hehe

Hahaha. berakhir sudah blog miza yang berhiaskan warna warni hari raya.
weyh ! bengang la macam ni. blogger masuk blog aku je cakap "raya dah habis la" hahha termasuk abang aku sendiri perli aku -,-" grrr
pape pun miza ada lah siket bangga. blog orang lain takde an beraya dan merdeka sampai dah nak dekat depavali still beraya. haha tapi makin mendebar la pulak result PMR tinggal sebulan untuk diumumkan.


ada nampak tak muka doodle sebagai pelajar cemerlang ? cewah. tu ibarat miza tu. why baju dia pinky panther ? sebab budak nama Nur Hamizah ni ialah seorang librarian. fuhh penant beb, balik sekolah sampai kol 4. kena kemas kini library, nasib library sekolah miza ada akon eh silap air con hehe. comel omey tak icon shoutbox miza ? mulut muncung tuh :D siap pakai gincu lagi. hehe muaaahahaha. * ayat at situ tak boleh bla betulkan ? 'kiss me here dear XD' *

ni aku cube try doodle gaya Yazid Torpedo hehe. 
aku tahu agak comel macam yazid di situ. haha *tak sama kot*
agak-agak kalau miza bagi yazid dia terima tak ? confirm tak an T__T
aku sedar di mana aku beradiri. *buat steatment sentap hati mak nak ! la pulak*

p/s : Thank you to Faiz bub bagi aku AI (Adobe Illustrator) free. hehe so, lepas ni boleh try buat doodle guna AI pulak :D
**sejak-sejak ni aku makin suka untuk melukis ^__^ try je la kan ?

28 comments:

  1. ca suka doodle kat shoutbox tu..comel... =)

    blog ca pon ca da cat polka dot..hik3...

    ReplyDelete
  2. haha...wow...fuyooo...terbaek la...haha

    #yazid mesti tgok pny...cye la...hehe

    ReplyDelete
  3. @merahitujambu : hehe thank you kak merah :) try je mana yang mampu ^__^

    ReplyDelete
  4. @kunci locker : haha awesome tak ? hihi thank you locker . :D

    #ye ke ? kalau dia tak hengen nak tengok ? pergghh beerambah sentap >,< haha. insyaALLAH ^__^ hee

    ReplyDelete
  5. @♥CiK DuYuNG [Ca]♥ : hehe thank you sayang :) muah sikit pipi dia.

    wahh ada geng blog polka dot la kite ye. hihik :D

    ReplyDelete
  6. weh adik. besday aku 20 november. ko 21 kan. kira ko kakak la kan. hahahaha.

    hai selamat berkenalan. nama saya hanie. bff saya nama jue. kitorg 2 in 1 blog.

    blog comel la..semoga dpt straight A's in PMR.

    ReplyDelete
  7. alahai comelnye kartun..hihihih.. =D

    good job.. anyway,thanx sbb jadikan kartun yazid sbg contoh...

    **padahal kartun yazid tkdela lawa sgt pn..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Hi miza! comel la blog pink polkadot ni :)

    ReplyDelete
  9. @Umie Artoqiemie : hehe ape yang kuitnya kak umie ohsemm oi ?
    hee by the way, thank you umie ohsem :D

    ReplyDelete
  10. @Yazid Torpedo : hihi comel cam yazid an ? *cewah* ^__^

    thank you yazid. n most welcome ;).

    #eh cantik la kartun yazid :D miza suke. simple tapi kawaii sangat-sangat :D

    ReplyDelete
  11. @Hanie_Dew : hehe ane ada sape yang lahir 20 la kakak :P hihi

    selamat bekenalan jugak korang :D best blog korang. suke.

    thank you kak . amin mudah-mudahan :) thank so much

    ReplyDelete
  12. huhu,, mst penat main coding blog :)

    ReplyDelete
  13. Alalala , blog dia cun lah . Lagilagi doodle kiss me here dear <3

    ReplyDelete
  14. @syafeika edora : hehe ta delah. ta main sangat coding ^___^ lain la kak syafeika expert main2 coding ni :) hihik

    ReplyDelete
  15. @syada : hihi thank syada :') blog syada pun cun <3 hihi muahhhh

    ReplyDelete
  16. alololo , cantik nya . HHE

    jom skodeng -
    http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/hang-out-on-thursday.html

    ReplyDelete
  17. @Cik Penguin_Solehah : hihi ala ni tahun lepas punya cat la kak entry ni . hehe sekarang lain sikit ^_^ by the way , terima kasih sebab sudi singgah .

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥