Follower awesome 900 Cik Chokie's Blog

Assalamualaikum.

Hey u olls. fuhh tiup sikit habuk dekat blog miza ni. Maaf lah ye bub dah lame tak update blog ni. Ya Allah memang dugaan menimpa diri miza ni. Terasa seperti sudah basah kuyup bak sudah basah kehujanan. Tak pe lah. lupakan pasal masalah ni biarlah miza tanggung sendiri. =']

Alhamdulillah terasa bahagia bila melihat blogger yang sudi datang ke blog miza ni. terima kasih korang bub sudi follow, singgah, baca, dan kunjung mengunjung blog yang jarang update ni. bersempena dengan tarikh yang awesome ni *1.11.11*, miza nak ucapkan tahniah buat follower blog miza yang ke 900. terasa sangat awesome buat cik abg ni. ye la mana taknya, selalu kalau number number cun melecun mesti perempuan yang monopoli dulu.

haha ok fine, miza nak bagi serba sedikit ole ole daripada Cik Chokie's Blog. harap cik abg sudi menerimanya. kalau tak sudi tak pe la. #sentap hati mak , anak buat macam ni ! haha . amek tau . jadi perhiasan at dinding blog tu . hehe sejuk je mata memandang. #haha kejam tak main pakse pakse ? :P

AWARD FROM CIK CHOKIE
hehe hambek kau serba pinky :P

DOODLE FROM CIK CHOKIE
ada sama tak muka doodle tu degan cik abg ? haha try nak celop . tang rambut tu tak pandai nak cacak cacak . hehe sorry . ingat nak buatkan header, but tak ada idea nak design header macam mana. so, ole ole ni harap cik abg dapat terima dengan seadanya lah ye. kalau nak miza try designkan header untuk cik abg, insyaAllah boleh. tu pun kalau miza tak terasa sakit and ada idea =']

ok sebelum miza terlupa, nak tengok tak siapa cik abg yang miza dok ngumpat tadi tuh ? nak tengok ? hee ok ok. jap miza upload . drum please ! ngeh ngeh ngeh :P

FOLLOWER 900 CIK CHOKIE'S BLOG
OHMAII :O ada sape sape yang tergoda ? haha ok fine budak tu terlalu comel . jeles aku. haha. eh eh jap ! ada serupa tak muka cik abg ni ngn doodle tu ? jom la terjah blog dia. click link at bawah pic cik abg awesome ni. k la korang kepala miza dah terasa berdenyut-denyut.. sorry bub tak dapat nak update sangat
KBYE !
p/s : nak mintak tolong jasa baik semua yang sudi membaca ni boleh tak ? tolong doakan ayah miza cepat sembuh ea :') hanya allah yang tahu penderitaan keluarga miza hadapinya. doakan ayah miza cepat sedar dari dirinya sendiri. maaf miza tak dapat nak ceritakan. ini hal peribadi keluarga miza. insyaallah, mudah-mudahan dengan doa kawan kawan bloggger doa kalian termakbul oleh allah swt. wassalam =']

26 comments:

  1. wah~ ramainyer follower kamu..hehe...

    semoga apa yang miza harapkan tu ALLAH makbulkan ye... :)

    ReplyDelete
  2. @♥CiK DuYuNG [Ca]♥ : hehe alhamdulillah :) tu pun sebab support blogger-2 :')

    amin . insyaALLAH mudah-mudahan . =']
    thank you so much cik duyung ♥

    ReplyDelete
  3. ramai peminat ni..hehe

    Mudah2an ayah cepat sembuh yer..
    Allah menguji setiap hambanya. banyak2lah berdoa, semoga keluarga miza di lindungi dari segalanya, termasuk perasaan hasad dengki manusia di bumi ALLAH ini

    ReplyDelete
  4. kamu PMR jugak ye? same with me :)

    ReplyDelete
  5. fuyoo 900 tuu~ ;D
    semoga ayah miza lekas2 sembuh ^_^

    ReplyDelete
  6. @ikatankasihku : hehe rasanya lah :) lagi un jarang update lah yunk <3
    Amin yarobal alamin :) thank kaka insyaALLAH allah memakbulkan doa akak :')

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu : hee ape yang comelnya ck merah oi ? ;)

    ReplyDelete
  8. @Dahlia3008 : hee yup :) PMR this year :'D ohh ok . i wish u get flying colour result :) amin

    ReplyDelete
  9. @nanad : hee :) alhamdulillah .
    amin insyaALLAH mudah-mudahan doa akk termakbul

    ReplyDelete
  10. wah banyak tu folower . hehe semoga ayah miza cepat semboh ye :)

    ReplyDelete
  11. kuatkan semangat ye sayang? Allah bersama orang2 yg sabar.. <3

    ReplyDelete
  12. @Cik Gee : insyaALLAH sayang :') yeap . btw, thank you bub bg semangat .

    ReplyDelete
  13. Aih, ramainya polower. hik3. Mai tengok blog gua balik mai. hehe

    ReplyDelete
  14. doa orang teraniaya insyaAllah termakbul..aminnnn.. i know how ur family go through that..i'd been on ur shoes for half of my life..be strong!! the truth will reveal..

    ReplyDelete
  15. wiieee...dah 900 lebeh follower miza..yahoo! truskan berblog ye..hehe

    smoga ayah miza cepat sembuh sihat sejahtra.. :D

    ReplyDelete
  16. awesome..ok ramai follower ko..hehe.. blog lama aku dlu pon dh mencecah beribu..tp sbb wt blog baru..follower abis ilang..hehe

    ReplyDelete
  17. @Akim Iqbal : hee =) alhamdulillah . ok sat naaa :)

    ReplyDelete
  18. @cimOt : =') amin . alhamdulillah ayah miza dah makin sembuh . insyaALLAH miza hanya berserah kepada yang maha kuasa :) btw, terima kasih cimot

    ReplyDelete
  19. @nelly : alhamdulillah . terima kasih kak nelly =)

    ReplyDelete
  20. @Asrul "iLham" Sany : alhamdulillah . haha tak de maknanya femes :'D jarang update

    ReplyDelete
  21. @Syahirah Suhaili : hee alhamdulillah .=) tak sangka juga boleh samapi 900 tu . hee tapi ok la hampir 1tahun miza blogging :) . hehe

    amin, insyaALLAH :') terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  22. @budak penjara : hehe ni pun dah dekat setahun blogging =) alhamdulillah rezeki la katakan . hee . ala tak pe la , abg kan da lame ad pengalaman . sat ja tu . meningkat la :) amin . hehe

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥