Happy Birthday to . . . . . :'D

Assalamualaikum .

Sekian lama menyepi , kini cik chokie kembali . Kembali dengan ceria  . wahh nampak happy semacam gitu , haruslahkan . HIHI ehem happy birthday to ? ok fine . miza bagi tahu la birthday siapa tu . miza nak wish happy birthday to Kak Hanie dew . actually birthday awek cun ni dah 3 hari berlalu iaitu pada 20.11.2011 *number cantik tu* .

Siapa tak kenal awek cun nama Hanie dew ni ? walawey isi setiap blog dia, fuhh memang menarik la dan dia orang memang gila2 lah . actually, blog awek ni dia bukan berseorangan . but dia berkongsi dengan sahabat baiknya, iaitu kak Jue . kalau miza lah kan , miza lebih selesa dengan Kak Hanie daripada kak Jue, chillex ehh kak jue . ta moa marah , t makin comel 'buat miza jeles kot' . :'D *tak payah tanya kenapa miza takot ngn kak jue, haha :')*


HAPPY BIRTHDAY KAK HANIE YANG KE 26
kite ada anta email kat dia . awak jangan jeles tau . hee . ni actually nak nyanyi . tapi suara ta mengizinkan :P
Hanie : Dik , tak ada hadiah untuk akak ke ? #buat muka comel
Miza : tak de #buat muka tak bersalah
Hanie : ala , mencik ! mencik ! mencik ! tak nak kawan adik lagi ! :( #buat muke mintak peneyepak je
haha ehem2 ingat kite tak nak bagi hadiah ke kat awak ha ? pheww Maaf la hadiah yang adik nak bagi ni, tak de la mahal mana an .  nak di makan ? rasanya boleh juga kalau dah kempunan . alolo malu la nak bagi hadiah , ye la akak Hot kot ! hehe ok ok adik bagi . sebelum tu kite nyanyi happy birthday lagi sekali ehh :D

ehem2 yang ni actually paling segan nak tunjuk . ya i know how much ability my skill *broken english :'|* haha . ok kalau miza tunjuk ta moa ketawa ok ? janji dulu ngn adik boleh ? tutup mata akak dulu. drum please !

teeeheeee :'D aww amacam ? alololo kite malu la . hahaha . muaaahhh I LOVE YOU KAK HANIE ! tak dilupakan juga KAK JUE !!!! i love you too !!! :'D

simple je kan ? hope sangat kak hanie dapat terima . kalau tak nak , tak pe la :') miza da biasa berhadapan dengan makhluk yang tak nak terima. miza sedar hasil tangan miza tak seberaba la kan ? bub tu awok tak nak :') #sentap sekejap ! :'P


Walawey ! mana boleh jadi birthday kak hanie je yang miza bebel . haha ehem ehem :') miza nak buat pengunguman jugak , miza nak wish Happy Birthday to Nur Hamizah . 21.11.2011 my birthday date hee ada kenal tak budak nama Nur Hamizah tu ? kau cakap tak kenal aku cepuk kau karang ! haha :'D . ni nak bebel pendek je pasal ni . 

Alhamdulillah miza da mencecah 15 tahun . makin dewasa budak comel ni kan ? hehe . mudah mudahan miza jadi anak yang solehah :') n dapat result PMR yang cemerlang #cuak la yunk oii . amin . dalam kesempatan ni , miza nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi wish dekat miza . tak kira dimana anda berada . cewah gitu . k la korang miza nak cauu ni . salam sayang salam rindu, daripada Nur Hamizah a.k.a Cik Chokie .

Love,
 Miza.

32 comments:

  1. HB to all...
    HB belated to hamizah =)

    p/s: comeynye kucing...i love cat very much!!

    ReplyDelete
  2. wah....epi befday to you....semoga panjang umur n murah rezki.. ^_^

    ReplyDelete
  3. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : hee terima kasih =)

    suke kucing ehh ? same la :) terasa kucing tu penyeri hidup kan ? hee

    ReplyDelete
  4. @Colattachocolates : terima kasih CCI :) amin insyaALLAH . hehe muah <3

    ReplyDelete
  5. uikss.malu la *tutup muka dengan bantal**

    eh kejap. kat ofis mana ada bantal. kahkahkahkah..

    maceh la susah susah je nak lukis doodle. lawo pe. i terima sebab comel.kalau tak comel kompem la tak kan.

    PMR bile tu wahai cik choki choki.

    ReplyDelete
  6. ouhh aunti nini tu er??aku yg ingatkan dia yg besday dia 20112011..klu tak dia pon x pasan..hehe

    ReplyDelete
  7. adoi la comel nya post.
    hapi besday

    ReplyDelete
  8. Happy bfday to both of you dear ;)

    ReplyDelete
  9. happy belated bday for u dik..
    may god bless u, & gdluck 'PMR'.. ^^

    ReplyDelete
  10. wiieee..befday dekat je dgn hanie..hehe..happy belated..doodle yang miza buat supercomel! :D

    ReplyDelete
  11. Hai miza sayang

    happy birthday , ucapan yang ke2 kali . Hee :)

    http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/12/bagai-seribu-tahun-tak-update.html

    ReplyDelete
  12. comel lak doodle tu kn..^^ happy belated birthday.. =D

    ReplyDelete
  13. @Hanie_Dew : masukkan muka dalam baju la kak . hahaha :)

    hehe tak susah pun la kak :') cehh ye la yela ^^

    pmr tahun ni . tgh tunggu result je la :) takut la . cuak cuak .

    ReplyDelete
  14. @budak penjara : aunty nini ? nape panggilan dia sampai macam tu skali ? huhu cewahh . ye la ye la . terima kasih gak kat kau bub ingtkan dia ^^

    ReplyDelete
  15. @hati♡ : terima kasih hati♡ :)

    amin . insyaallah . btw, thank you again :)

    ReplyDelete
  16. @Syahirah Suhaili : hehe ha'ah kak hanie yang bagi tahu yang bufday kiteorg dah nak dekat ^^ .

    terima kasih kak :) btw, thank you so much . muah sayang akak <3

    ReplyDelete
  17. @ee_blabby : thank you sayang . hee ta pe ta pe ;)

    ok nty miza skodeng okeh :)

    ReplyDelete
  18. @Cik Purple Pinkypuff : hee just try it ^__^ main buat je . terima kasih sangat sangat CP :)

    ReplyDelete
  19. happy birthday!

    tapi macam dah lambat je, kekeke

    ReplyDelete
  20. @fany wany : hehe tape tak kesah pun ^___^ btw, thank sebab wish ^^

    ReplyDelete
  21. kalau ari jadi aku jgn lupe post tau
    kehkehkeh (<---gedik)

    ReplyDelete
  22. @anis : hahahaha pun boleh :D . insyaallah .

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥