Alhamdulillah tak sangka dah mencecah 1000

Assalamualaikum . . .

Hai blogger korang sihat ? haish blog miza ni kejap timbul kejap tenggelam je kan -..-'. lama baru nak update . macam macam cerita miza tengok at blog-blog korang semua . kepada yang rajin up to date tu miza ucapkan tahniah la untuk korang :) THUMBS UP !

ya Allah miza bersyukur sangat sangat alhamdulillah sebab follower dah mencecah 1000 , tak sangka la kan blog timbul tenggelam boleh mencecah 1000 . terima kasih sangat sangat . hehe but miza masih lemah lagi dalam blog, masih banyak ilmu yang perlu dicari, penulisan blog ni nak kena improve untuk lagi baik :') . cian korang datang blog miza entah ape je -..-' sobsobsob sedeyy . hope la korang sudi singgah baca sekali :')

By the way , miza rasa bersyukur sangat bub ni pun sampai target miza . heee tak lama lagi blog kesayangan cik chokie ni nak masuk umur 1 tahun . alololo dah besar anak mama ni kan . hahaha :D 23 December 2011 ni cukup la baby bucuk bacin ni menjalani kehidupan sebagai blog kepada blogger bernama Nur Hamizah Binti Mohd Idgihat ni . ohh lupe mybe dalam masa yang sama miza akan mengambil result PMR :') ya allah betape seramnya . hanya Allah yang maha mengetahui . doakan kejayaan miza eh . amin insyaallah .

hee k fine miza ada cendera hati sikit untuk follower ke 1000 ni . hope la awak sudi menerimanya dengan hati terbuka . tak de la mahal sangat . biasa biasa je :')
nak tahu siapa yang ke-1000 tu ? drumb please ! ce korang kire betul-betul follower ke-1000 tu kena kat budak awesome ni kan ? :'D TAHNIAH CIK LIYA . miza doakan result PMR awak dapat keputusan cemerlang . amin and thank you so much kat korang sebab sudi follow dan singgah kat blog miza ni :)

Kawan miza tanya nape private blog . sorry la miza edit blog sikit . tak de la banyak mana pun setakat tuka header ngn background je ^_^ hewhew . jangan tanya sape at sebelah tu :P hehe eh korang dah tengok cite Ombak Rindu ? mesti dah kan :'D walaweyy untung la korang . best ohh cite tu . tengok jangan tak tengok . lau xnak g panggung tunggu je at youtube or tv . raya nanti confirm keluar . haha :P

P/S : Thank you to Amer bub sudi belanja miza g bpm 2 round masuk panggung wayang . haha thank gak bub sudi belanja tgk ombak rindu and twilight , makan tu semua tu :D nanti kau ajak aku lagi ehh ? haha :P #tak malu betul -..-' . 
K la korang love you , nak terjah blog blogger lak . I MISS YOU LAH ! . result PMR menanti . . .  ~

Love,
 Miza.

25 comments:

  1. la..cik chokie ni miza..hihi..jumpa kamu dah.. hihi

    miza lagi hbt..follower ramai..ca bape jer...huhu

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah.. lama jugak miza blogging yer.. nak minta tips ni.. heheh.. smoga dpt lulus PMR nanti k..

    ha ah betul tu, masa raya konfom ada cita ombak rindu , mayb masa tu semua tak nak kluar nak beraya haha

    ReplyDelete
  3. Bdua kan lbh baik gitu hoho
    Wah congratz dah cecah 1k!!kelas ko weh! Aku ngan Hanie jauh lg nak ngejo

    ReplyDelete
  4. wiieee..blog miza da nak staun..blog adiela pon sama,january taon depan baru staon..nape jrg hapdet dah miza? hehe..adiela pon da jarang hapdet skarang..neway,congratz dah ada 1000 kawan :D

    ReplyDelete
  5. hee ~ time kasih sbab kasi award dkat kite ... :DD

    ReplyDelete
  6. oh ! btw hope 4 the best 4 your PMR result :D

    ReplyDelete
  7. Amer? ingtkan ayah cikbolat date ngn kamu =="

    ReplyDelete
  8. @Ca Cik Duyung : hehe ha'ah cik chokie tu miza . miza tu cik chokie hihi miza da lama jumpa ca :D

    alolo ni un setahun miza blogging . xpe nty naik naik ca punya follower . jgn berserah selagi belum berjuang :D

    ReplyDelete
  9. @eVa : hee terima kasih eva :) yup yup setahun blogging :') dapat la gak sikit sebanyak info dan pembelajaran dalam blogging ni :)

    amin insyaallah :) hahaha . tak yah cakap cite ombak rindu . semua cite yang da keluar at pawagam mesti keluar . haha tu la pasal sayang nak tinggalkan cite demi beraya ^^

    ReplyDelete
  10. @Jue : huhu tapi dalam bedua pasti ada yang ketiga :P

    hehe terima kasih kak jue :) haha xpe xpe . akak ngn akak hanie walau xsampai 1k lagi tapi sudah mantop :D jeles kot . entry pun meletup gitu . dah femes . semua orang kenal kot :D

    ReplyDelete
  11. @Syahirah Suhaili : hehe miza 23 december ni baru nak masuk setahun ^__^ . wahh kak diela januari ni masuk setahun la ye .

    entah la miza pun tak tahu . mood kemalasan menghantui . haha xde la . mybe lepas ni nak rajin kot . sebab semangat da dapat .

    hehe terima kasih kak diela . insyaallah nak kekalkan blogging ni :')

    ReplyDelete
  12. @liya eonni :D : hee sama sama awak :) tahniah ye yunk . amin . insyaallah :) u too .

    ReplyDelete
  13. @CekbOlat-bOlat : erk --' hahaha mana ada mehh . ukan amer ayah cik bolat la . amer kawan miza :P ape lah cikbolat nih .

    ReplyDelete
  14. @syada : tank you syada sayang ^__^ good luck for your pmr dear :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah beb :) gile lah kau date ngn faiz at atas tu . hahaah

    ReplyDelete
  16. @efa nur : terima kasih kaka ^_^
    hehe thank you lagi sekali akak :) muaahh

    ReplyDelete
  17. @merahitujambu : hehe alhamdulillah terima kasih kaka :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥