Takku sangka , takku duga

Assalamualaikum


sekadar hiasan semata-mata :P Hehe

hello blogger. apa khabar ? alhamdulillah kalau sihat. kalau awak tuh kurang sihat, jangan lupa makan ubat oky ? muaaahhh ❤ !! sayang awak dan awak serta awak juga sangat-sangat. heee ~ cheer up ! oky darl ❤ 


ehem..ehem sound cek, sound cek.. hehe. wewit  pada 7 May 2011 iaitu pada hari Sabtu bulan lalu. miza ada join satu contest 'Saya Sayang Dia' . contest nih bermula pada 6 May 2011, and deadline 6 Jun 2011.. so dah TAMAT lah contest nih.. hehe. miza memang tak menjangka, and memang tak menyangka perkara ni akan berlaku.


SUMPAH ! miza nak bagi tahu miza macam tak percaya 'Takku sangka, takku duga' lah. hehe apa yang cik Chokie tak percaya ni ? sampai 'Takku sangka, takku duga' ni ? nak nyanyi lagu Apit ke ? HHI bukan lah, kalau miza nyanyi takot-takot ujan lah pulok =.='.. tak delah. malam semalam balik dari kelas malam buka blog jap, nak tengok gitu-gitu jek. paz tu buka lah shoutbox cik Chokie tu . WOW ! i don't believe it. ada blogger ni serbu shoutbox chokie lah. pergghhh !!! ayat dia wa cakap lu.. memang.. err~ nak tengok pe dia cakap ? *scroll ke bawah*
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

tengok pe dia cakap ? pergghh !! memang miza cakap ayat dia.. memang lah ! HEHEHE.. suspen tak ? sorry sorry. jangan marah nanty cepat tua. muahahaha ! i don't believe it. Alhamdulillah, Ya ALLAH, miza bersyukur sangat-sangat. memang tak menyangka.. entry yang miza wat tok contest ni biase-biase je. nak tengok pasal pe yang miza story untuk contest ni [Click sini] HHI


terima kasih kak kak Ieyha. kak ieyha ni lah yang menganjurkan contest nih. muahhh ❤ muahh ❤ !! kaka ni sweet sangat tau . terima kasih atas hadiah misteri tu. nak tahu pe yang miza dapat ? [Click sini] best sangat-sangat (= miza sangat menghargainya. Nak sayang kak Ieyha sampai bila-bila  


sesiapa yang kurang bernasib baik. don't ever give up oky ? tak semestinya gagal skali, gagal selamanya. please ambil yang jernih, bauang yang keruh. cube lagi =D i wish u all GOOD LUCK. ok lah korang aq nak balas follower aq dulu. insyaALLAH nanti bile aq free aq akan ziarah blog korang.




p/s kak Ieyha : sorry kaka, late. nanti miza bagi kaka ehh (: muahaha . thank again. May ALLAH bless you always Amin




*try and error is normal because it can make you successful and experienced*

15 comments:

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥