Takku sangka , takku duga

Assalamualaikum


sekadar hiasan semata-mata :P Hehe

hello blogger. apa khabar ? alhamdulillah kalau sihat. kalau awak tuh kurang sihat, jangan lupa makan ubat oky ? muaaahhh ❤ !! sayang awak dan awak serta awak juga sangat-sangat. heee ~ cheer up ! oky darl ❤ 


ehem..ehem sound cek, sound cek.. hehe. wewit  pada 7 May 2011 iaitu pada hari Sabtu bulan lalu. miza ada join satu contest 'Saya Sayang Dia' . contest nih bermula pada 6 May 2011, and deadline 6 Jun 2011.. so dah TAMAT lah contest nih.. hehe. miza memang tak menjangka, and memang tak menyangka perkara ni akan berlaku.


SUMPAH ! miza nak bagi tahu miza macam tak percaya 'Takku sangka, takku duga' lah. hehe apa yang cik Chokie tak percaya ni ? sampai 'Takku sangka, takku duga' ni ? nak nyanyi lagu Apit ke ? HHI bukan lah, kalau miza nyanyi takot-takot ujan lah pulok =.='.. tak delah. malam semalam balik dari kelas malam buka blog jap, nak tengok gitu-gitu jek. paz tu buka lah shoutbox cik Chokie tu . WOW ! i don't believe it. ada blogger ni serbu shoutbox chokie lah. pergghhh !!! ayat dia wa cakap lu.. memang.. err~ nak tengok pe dia cakap ? *scroll ke bawah*
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

tengok pe dia cakap ? pergghh !! memang miza cakap ayat dia.. memang lah ! HEHEHE.. suspen tak ? sorry sorry. jangan marah nanty cepat tua. muahahaha ! i don't believe it. Alhamdulillah, Ya ALLAH, miza bersyukur sangat-sangat. memang tak menyangka.. entry yang miza wat tok contest ni biase-biase je. nak tengok pasal pe yang miza story untuk contest ni [Click sini] HHI


terima kasih kak kak Ieyha. kak ieyha ni lah yang menganjurkan contest nih. muahhh ❤ muahh ❤ !! kaka ni sweet sangat tau . terima kasih atas hadiah misteri tu. nak tahu pe yang miza dapat ? [Click sini] best sangat-sangat (= miza sangat menghargainya. Nak sayang kak Ieyha sampai bila-bila  


sesiapa yang kurang bernasib baik. don't ever give up oky ? tak semestinya gagal skali, gagal selamanya. please ambil yang jernih, bauang yang keruh. cube lagi =D i wish u all GOOD LUCK. ok lah korang aq nak balas follower aq dulu. insyaALLAH nanti bile aq free aq akan ziarah blog korang.




p/s kak Ieyha : sorry kaka, late. nanti miza bagi kaka ehh (: muahaha . thank again. May ALLAH bless you always Amin




*try and error is normal because it can make you successful and experienced*

15 comments:

  1. winkwink - tahniah yer miza ;D

    ReplyDelete
  2. heheheh suka eik dia..tp hdiah akk xde lh sbrapa pon dik..harap time dgn seadanya eik,,uhuhhu..eh adik xde pon detail kt fb dik.,.bg lagik eik xpon mcg akk tau

    ReplyDelete
  3. @ستي نور فريحة : suke suke ;D first time menang ^^' hehe tak pe.. tak kisah. kaka yang anjurkan, adk terima dgn seadanya =) suda bg

    ReplyDelete
  4. wah..tanhiah ye ^_^

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥