Saya still ada lagi, awak ada ?

Assalamualaikum

hello blogger. sihat ? tengah buat apa tu ? dah mandi belum ? *banyak tanya pula chokie ni* hehe nak ambil berat pasal korang. kite kan kawan and kite kan dalam satu 'family blogger'.Betul tak ? kan ? miza baru lepas mandi tu yang wangi ni. oky oky perasan suda ini budak.*tak baik mandi malam, nanti boleh sakit - nasihat abg zul encem saya *

kakak-kakak, abang-abang, pakcik-pakcik, makcik-makcik yang dah tak lalui zaman ni.. miza nak cakap ni 'saya still ada lagi, awak ada ke ? :P' hehe. jahat eh ? sorry sorry. almaklum lah, kakak-kakak, abang-abang, pakcik-pakcik, makcik-makcik dah lama tinggalkan zaman yang sangat bersejarah ni. hidup kena di teruskan yedak ? hehe. mesti bile tengok ni ada yang teringat zaman dulu-dulu.

huhu ofcours setiap tahun mesti setiap sekolah akan mengadakan sukan tahunan. right ? sekolah miza pun buat lah. hehe bukan sekolah korang jek. best sangat-sangat kan ? lagi-lagi bile tengok dia orang kawad. meriah ! then, yang kite nih dok tengah padang, panggang kulit yang halus mulus lagi puih gebu nih. hehehe dah balik jek susah hati. muka masing-masing belang-belang XD haha. yang kawad lagi lah =)


cantik an rumah hulubalang*merah* ? wewit  rumah pasukan aq tuh ^-^ hehe
JOHAN kawad kaki tuh 
PPIM - pink colour. temapt ke empat. 
paling best ! acara tarik tali rumah syahbandar*oren* vs temenggong*kuning*
tahniah syahbandar johan dlm acara nih. wewit 




hehe budak yang pakai tudung pink tuh posinng jek lebih. balik jek tengok muka dah blang-blang. hehe tapi tak pe semangat nih !! taksilap rumah betara*coklat* yang johan keseluruhan. BTW, rumah hulubalang *merah* bukan ditangga terakhir lagi =) wewit pape pon tahniah rumah pasukan yang johan tuh.

yeay yeay esok sekolah ! excited nak pergi. larian 1 murid 1 sukan. korang yang masih sekolah nih, lari jugak an ? seluruh negara seyh =D jom kite lari sama-sama. hehe. dapat sijil. wewit muahaha. kite jumpe at sekolah esok =) good night sayang-sayang chokie, mimpi yang lena. esok jangan lupe kite lari bersama 



Terimalah kasih sebab sudi baca
muah muah muah ! ily 

10 comments:

  1. wewitt , dapat sijil ke lari esk ?

    ReplyDelete
  2. kak fie masih ada . . tahun depan last untuk SMK . . huwarghhhh !

    ReplyDelete
  3. @cik kacak : hehe same lah kite ;DD give me five ^^'

    ReplyDelete
  4. @syada: yeap dapat =) cikgu miza yang bagi tahu ^^.. sape yang daftar larian tuh akn dpt sijil

    ReplyDelete
  5. @Nur Afie : wewit <3 mesti nanti rindu kan :) alo x pe lah kak fie.. t bile kak fie sambung blaja.. still ada sukan ag ^^'

    ReplyDelete
  6. oh yeke dpt sijil ? yeahh ! hehe ,
    miza miza , camne nak tag nama kat komen ni ? ala , yg miza tulis nama syada wane biru tu ..

    ReplyDelete
  7. nelly pun ada !
    hahaha
    meriah tu !

    ReplyDelete
  8. @syada:HHI yeap dapat siji (= but miza tak dapat ag T,T err ~ huhu xpe lah.. nanti miza tanya ckgu. nak sijil

    owh yang tu miza wat reply to comment (= nanti miza cube ajar syada ehh.. muahaha <3

    ReplyDelete
  9. @nelly: heheh muahahha :D kan kan ? best sangat-sangat ^^' give me five !

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥