Contest "Saya Sayang Dia"

Assalamualaikum :)


hello readers and stalkers :) how are you today ? 
hehe alhamdulillah if u all fine also :) hari ni aq nak join
  contest "Saya Sayang Dia"

Dalam contest ni aq nak cecite pasal seorang insan yang paling aq sayang dalam dunia ni :') nak tahu tak siapa insan tersebut ? ok2 aq bagi tahu ^^ sebelum aq umumkan.. drum sound please ! HEHE ^^
;
;
;
;
;
;
;
;
TADAAAA!!!


Ini lah insan yang paling aq sayang.. seorang insan yang dipanggil ibu :') ibu, mimi (panggilan manje at rumah, hehe) sayang ibu sangat-sangat.. gambo ni diambil masa awi sabtu :-) ada program 'aku janji pelajar cemerlang'time ni takut nak berikrar. ok2 lupakan pasal at sekolah  nih.. kita sambung balik...

Kenapa aq nak cerita pasal ibu kesayangan aq ?
Sebab...
1. ibu lah yang melahirkan aq
2. ibu lah yang menjaga aq dari kecil sampai besar
3. ibu sanggup bekorban demi aq
4. ibu adalah idolaku (buat apa nak amek jao :-])
5. ibu adalah segala-galanya bagi aq  

dan sebab paling penting aq nak cecite at contest nih

hari ini adalah
HARI IBU = 8/5

tak salah kan aq nak cite pasal apa ? asalkan orang yang aq sayang :D
ok dalam entry ni aq nak letak sesuatu :) hehe nak tahu ? jom la tengok..

khas untukmu ibu :)

video ni aq celup dari you tube
yang di buat oleh 
hehehe ;p


ADIK SAYANG IBU SANGAT-SANGAT :)
muah! muah! muah! muah! muah! muah!

tidak pernah jemu adik mencium dan sayang terhadap seorang insan yang dipanggil ibu setiap masa.. 
ibu engkaulah ratu hatiku selama-lamanya  

Selamat hari ibu buat Puan Sepiah Binti Mansor 

Ibu terima kasih atas segala-galanya..
engkau lah bulan, engkau lah bintang,
doaku untukmu tidak pernah putus,
jasamu akan ku kenang sampai bila-bila,
sayangmu untukku ibu tidak pernah berbelah bagi.


;
;
;
;
;
;

SYARAT-SYARAT CONTEST
korang boleh rujuk daripada [tuan punya blog]

MANGSA-MANGSA
kalau korang tertarik , menarik, tepegun.. apa lagi ? join lah oky :) muahahaha

p/s : huhu belum terlambat lagi nak post pasal hari ibu kan? malas nak pisah2.. alang2 teus ja masukkan dalam contest nih :')

◕‿◕ Good Luck ◕‿◕

8 comments:

  1. hai awak, tenkiu tau tag kite, saya cuba menjuinkan diri kelak, hehehehe.

    ReplyDelete
  2. hai :) hehe sama-sama ^^

    jom la join sekali ... hehe good luck darl❤

    ReplyDelete
  3. waa....comel nye kucing awak tuh!! btw,follow awak....

    ReplyDelete
  4. hehe :)) kan? mr. chokie buncit cik cokie mmg comel? :)

    btw, thank syaz :))

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥