Header Baru !

Assalamualaikum ...

Hello stalkers.. korang dah makan belum ? kalau belum makan, g la makan dulu. pas tu sambung baca balik :DD hehe .. huaaaaa ! sedih seyh ustaz Mohd Shahna b. Kaab nak pindah dari DM ! ustaz nak pindah g Kolej Darul Quran hari selasa ni.. dia orang kate tu skul yang dalam cite Hani.. entah ler aq pun tak tahu sangt, yang aq tahu at Selangor.. huaaa ! juahnya.. sedih sangat.. dah la cara dia mengajar memang seronok sangat lah :') aq sayang sangat at ustaz nih ^-^ tapi nak buad macam mane dah rezeki dia dekat sana :') ustaz saya doakan semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan ustaz sekeluarga. aq harap suatu hari nanti dapat la jumpe ustaz.. :))

Oky balik pada tajuk.. tadi lepas masak.. bukak lappy kaka aq jap, sebab dia punya lappy ada photoshop .. at com nih xda sebab abg aq dah terbuang T__T >sedih sekejap. sob3<

Ingat mula-mula nak main lukis-lukis :P rasa cam bosan lak. so aq p la buat header. hehe nak tengok tak hasil tangan aq sendiri ? jom-jom kita terjah ((: cewaahhh !


TADAAAA !!!!!!

nih header yang baru aq wat tadi :DD







Dulu header aq cam nih 







first header blog aq cam nih




oky3 aq tahu agak buruk kan ? HAHA ! pape pon aq puas hati dengan hasil tangan aq sendiri :) aq punya tak da la lawa sangat cam korang kan ? heheh 

ok la korang tu je aq nak bebel .. mybe pas nih dah tak boleh nak update.. mybe ni yang terakhir. mybe la :P sebab mid-year exam dah hampir gila kot. 20/5 nih .. korang doa kan aq ye :) aq hargai sangat atas sokongan korang ^^ lagi2 zul, ibu dan ayah. sayang kamu semua :D lepas habis exam kot baru aq update.. hehe habis exam dah cuti :DD

k lah papai korang.. aq nak g mandi nih lepas tu nak iron baju.. ^-^ nanti bila aq free aq blogwalking blog korang oky .. muahahaha ! sayang korang sangat-sangat lah !

12 comments:

  1. cantik header!
    gud luck untuk exam pertengahn tahun yer!^^

    ReplyDelete
  2. terimalah kasih kak iera lolies :DD

    thank so much ^-^ insya-Allah

    ReplyDelete
  3. wah,,cntik2...gud luck 2 k..=) all the best k.,chaiyok2 !!

    ReplyDelete
  4. cntiknya.. cam na wat nie..
    fllow eu.. http://elyanaguitar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @cikida : hehe terimalah kasih cikida :DD

    hehe thank .. yah chaiyok!!! huhu ;))

    ReplyDelete
  6. @Dieyana : cantik ke ? hehe tima kasih bebanyak :)

    thank ya bub follow ^^ .. nih chokie wat guna photoshop (:

    ReplyDelete
  7. cantek la semua header2 awak. at least awak boleh buat. sayaaaaaaa. :/

    ReplyDelete
  8. hehe cantek ?
    wahh ! tima kasih. tima kasih :))

    huhu.. buatkan ? boleh kot :D agaklah >_<

    ReplyDelete
  9. lawa lah headermu dek oii <3

    =,=' jelesnya ..

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥