Result oh result ! :D

Assalamualaikum..

hello readers, dah lame x update blog kan aq nih ? hehe ◕‿◕
rinduRINDU ! korang semua sihat ? alhamdulillah kalau sihat . kalau sakit, cepat-cepat makan ubat tau .. ^-^

banyak sebab kenapa aq dah lame x update :
1. exam UP2 (: [hehe alhamdulillah dah lepas]
2. tunggu result kua [bersyukur tak terhingga]
3. malaz sudah menguasai hehehe ;p
> hehe ya tak de la banyak sangat pon, tapi banyak la tuh, dah lebih drpd satu c(: <

alhamdulillah syukur kehadrat Illahi kerana Allah masih bagi aq nyawa ◕‿◕ masih boleh update lagi kan ? hehe adoii.. kerana aq still boleh lakukan ibadat kepada allah ◕‿◕ .. please open minded ye syg ^-^

kan seronok bila dapat keputusan macam nih ツ ye aq pasti boleh !

sudah2 malaz nak mukadimah panjang lebo ;p uhuk2 batuk-batuk nih .. huuaaa >_< tak bape sihat nih ): tapi tak pe aq ceria sangat hari nih .. why ? hehe exam UP2 da lepas der ! ◕‿◕ but lagi 2 minggu da mid-year exams -_-' WOW ! cepatkan ? hurm baru nak manje-manje ngn blog aq .. tapi nak buat macam mana exam ag penting ◕‿◕ kan ? hehehe.

Ya Allah aq bersyukur sangat sebab engkau beri aq kejayaan ◕‿◕ RESULT exam UP2 suda keluar.. hehe asal aq nih macam orang tak betul -_-' sikit-sikit ketawa ◕‿◕ dalam kegembiraan bub tuh macam nih ^-^ bila dapat keputusan baik semua orang confirm gembira kan, kan, kan ? hehe dapat teka kan sebab apa aq gembira ◕‿◕ haya dari tajuk pon confirm korang tahu ◕‿◕ alhamdulillah sebab allah kurniakan FLYING COLOUR RESULT ◕‿◕ nak tahu tak ? ok ni bukan aq bangga or what do you think la .. just nak berkongsi kegembiraan je.. boleh kan sayang-sayang semua .. muahahaha ◕‿◕ think positive hehehe .. 

My exam result >UP2< :

TADAAAA !!! .....

7A 1B
BI = 72
BM = 83
MATH = 88
SN = 84
GEO = 84
SEJ = 80
AG = 82
KH = 82
> alhamdulillah ini semua dengan izin allah + berkat doa ibu ayah yang tercinta + berkat usaha aq + my sayang yang memahami aq untuk study. MUAH, MUAH sayang mereka semua <

walau pun 'A' aq ni just 80 aq tetap bersyukur. ni first time dapat result macam nih ◕‿◕ yeah nih baru Ujian Bulanan .. PMR ? insyaallah aq boleh ! ye kalau orang lain boleh , nape aq mesti katakan tidak kan ? so aq pon boleh la ◕‿◕ hehehe .. macam mimpi aq rasa bila tengok result aq macam nih .. ya Allah terima kasih ya Allah, alhamdulilla ◕‿◕ and thank so much to my teachers ◕‿◕ ily ... and u, also my freinds  


hope mid-year exams nih aq boleh buat yang terbaik ◕‿◕ k la u all .. semoga Allah sentiasa merahmati kamu semua ily   nak g makan sat ◕‿◕ perut suda lapo .. hehehe .. enjoy it ◕‿◕ 

14 comments:

  1. kalaw menengah atas ,, 72 pon dah A ..hehe
    btw ,, tahniah ^^

    ReplyDelete
  2. hehe yeap .. tapi masih menengah rendah (:
    huhu thank kaka ^-^ ily kaka ❤

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...

    kalau berusaha pasti berjaya n result pun pun gempaq kan...;-)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah (: ini pun dah bersyukur hehe x penah dpt result mcm nih ^^

    yeap insyaallah :D btw, thank honey bunny :)

    ReplyDelete
  5. tahniah... :)
    gudluck 4 ur pmr..
    do de bez keyh.. ^_*

    ReplyDelete
  6. hehe thank you jia :)

    insya-ALLAH ^^

    oky dear ...

    btw, thank a lot :D

    ReplyDelete
  7. heee~ thank a lot cik bubu :)
    <3 terimalah kasih sngt3 ^^

    ReplyDelete
  8. g.luck dik.. buat yg terbaek yea.. stop dulu blog hahhaha

    ReplyDelete
  9. thank HH :DD .. insya-Allah .. hahaha tengok la dulu .. hehe insya-Allah..

    thank a lot HH bub bg nasihat .. hehe ^-^

    ReplyDelete
  10. boleh ja ni dapat 8A, jangan riso dah ni....
    senang sgt dah ni,hehe, gudluck

    ReplyDelete
  11. hehe amin.. mdh2han tercapai la hajat nih 8A ^^
    senang sgt? wow ayat dahsyat :D hehe mudah2han senang :)) thank so much kaka

    ReplyDelete
  12. wahh !! pandai-pandai adek akk nihh :DD

    congratulation my dear :)

    muahahaha <3

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥