My First Doodle

Assalamualaikum..

hello blogger.. ohhh !! hari ni Cik Chokie tak sihat (╥﹏╥) nak demam.. kepala sakit gila babeng lah ! baru lepas hentak kepala nih ! still tak moa benti denyut lagy T__T... idung berair >_< *tissue please* HUHU :P 


takpe lah tak sihat.. aq tetap nk update blog aq nih  (╯3╰) huhu tapi aq xnak bebel panjang-panjang bub tak bape sihat ಥ_ಥ aq cuma nak share, aq da boleh wat doodle :P yalah bosan-bosan tahap gaban, tak tau nak wat pe.. huhu dah lama aq nak try wat ;D nak tengok tak ??? *scroll kebawah jom*
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
TADAAAAA !!!!!
hak milik terpelihara *CIK CHOKIE* jangan copy !


huhuhu aq x pandai buat kaki >_< so sampai badan jelah aq lukis .. HEHE rambut dia cacat sikit :P hahaha pe pandangan korang ??? ce comment sikit please !!! 

ok lah korang semua.. cik chokie bubye dulu.. ce comment *bagi pendapat a.k.a pandangan* lah doodle tu ehh ;) first time buad tu (╯▽╰) huhu k lah bubye.. muahahaha ! 


❤ ENJOY IT 

3 comments:

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥