Keputusan nak ubah link blog atau tak.

Bismillahirrahmanirrahim.

Owner.
Hari ni dah masuk 19 Ramadhan. Moga Allah pimpin kita erat-erat menuju ke jalan menuju redha-Nya. Aamiin.

Ingat lagi tak hari tu dalam satu post miza dalam bulan ni (Click sini). Miza tanya pendapat adakah miza perlu tuka link blog atau tak kan. 

By the way, Jazakumullahu khairan kathira buat kawan-kawan semua yang sudi kongsikan pendapat dan bagi penenang serta support kepada saya. Alhamdulillah saya terima semuanya dengan hati yang terbuka.




Baiklah, setelah 3 hari berfikir. Mintak pendapat dari kawan-kawan blogger mahupun kawan satu pengajian. Dengan hati yang berbolak-balik nak tukar atau pun tidak. Memikirkn kembali side effect yang bakal diterima. Oleh itu, miza buat keputusan untuk kekal setia dengan menggunakan link


Alhamdulillah ya Allah. Dah dekat 4 ke 3 tahun kut guna link ni. Pernah tukar 2 kali je rasanya. Link awal-awal lagi lah, babyhoneysundhine kot. Hahahahahaa. Anis sahabat miza siap hafal link first blog ni sedangkan saya je dah mula melupakannya. Ahaks.

Walaupun kedengaran macam childish "bebelancikchokie". Tapi tak sangka ada juga yang puji cakap kreatif dan unique. *blushing*. Huhuhu. InsyaAllah akan kekal link tu sampai bila-bila. Nama blog lagi lah dah banyak kali ubah. Hahahaha. InsyaAllah akan kekal juga dengan penggunaan Miza Idgihat. Rare gitu. ^^"

Jazakumullahu khairan kathira buat semua yang sentiasa support blog bebelancikchokie ni. Terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga. Moga Allah balas segala kebaikan anda. Aamiin.

Maafkan miza. Doakan miza. InsyaAllah ada rezeki kita jumpe lagi. Wassalam.

                                                                 Allahhumma Solli `Ala Muhammad .

19 comments:

  1. haah..url ni pun dah ok..semua org dah tau..lgpun efek nnt kan..better xpayah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu baik akak. InsyaAllah miza tak tukar dah. Jazakillahu khairan kathira atas cadangannya ^_^

      Delete
  2. Hehe.. blh ubh tp byk kesannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula kan fasha. InsyaAllah miza akan guna link ni je ^^,

      Delete
  3. Replies
    1. Jazakallahu khairan kathira abang anas ^_^

      Delete
  4. bagus la sayang ai ni. ehehek. ignore others, kipidap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. sebab termakan pujian you la ni. Ahaks XD

      Delete
  5. tahniah sebab tak tukar. *lari*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazakillahu khairan kathira kak izzah ^^, *kejar*. Ahaks XD

      Delete
  6. okey dah tu link url. tak perlu tukar2.

    ReplyDelete
  7. Bukan apa. Kalau tukar susahfollowers nak cari kita itu je. Url tak ya tuka. Tapi tuka nama blog. Ok kan.

    ReplyDelete
  8. Bukan apa. Kalau tukar susahfollowers nak cari kita itu je. Url tak ya tuka. Tapi tuka nama blog. Ok kan.

    ReplyDelete
  9. ok dah url ni.. :) senang juga sebut..

    ReplyDelete
  10. akak kata jangan tukar !! haha . akak pun dah 4 tahun pakai url blog sweetsouryaya tu . mmg nk tuka tp dah byk tahu link url yg tu . kalau tuka byk risiko nanti . pakai je laah link tu wlpun rasa mcm budak sgt pakai link tu . hahaha

    sorry dear akak dah lama xblogwalk blog miza :)

    blog dia simple and omeyy sngat :*

    ReplyDelete
  11. akak tak pernah tukar link blog. malas nak fikir nama lain.haha

    ReplyDelete
  12. naseb tak jadi tukar.. kang berpeluh akk mcari blog miza x jumpa2. huu

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥