Saya rasa mahu dan saya perlu cuba untuk memilikinya.

Assalamualaikum..
Creadit : Google
Hai korang, Sihat ? Alhamdulillah kalau sihat. Tinggal lagi seminggu je sekolah, dan terus cuti. *horeyy sorak kegembiraan :D Tahniah kepada yang sudah cuti tu. Cuti cuti jugak jangan lupa tahun depan saya Nur Hamizah binti Mohd Idgihat sudah SPM >.<". By the way, miza tak ada idea nak update ape sebenarnya =.=" Tadi tengok cerita kartun yang akak miza download. Sumpah comel gila kartun dia.

Habis tegok je cerita tu terus open Paint Tool Sai. Miza try lukis totoro yang besar bawah ni. Then open Photoshop pulak. Hahaha actually nak tunjuk hasil kerja ni. Saya rasa saya sudah berjaya buat format gif. Tak tahu la ok ke tak, seriusly tak reti nak design macam mana T.T buat kali pertama.

Terasa simple ada, karang nak letak lebih lebih takot serabot. >.< Try and error right ? Kalau ada sebarang yang mahu katakan atau memberi pandangan, comment je. Miza terima dengan terbuka :) First time ni.
Hai ! Saya Cik Chokie blog kepada Nur Hamizah. Selamat Datang, Senyum sokmo :D
Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Wassalam.

23 comments:

  1. selamat mnduduki spm :))

    cer tutor sikit buatt lukiss giteww

    ReplyDelete
  2. oke je dik .. comel je akak tengok ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya utk spm dik .. Buat betul2. Belajar betul2.. Jangan kerap sgt xpg skolah sb stiap hri ad plajaran yg ckgu aja. Nt rugi law xpg.. Blajar dgn sronok jgn blajar dgn stres. Taw? Mse dpn awk brmula dsini..

    ReplyDelete
  4. comel3..hehe..saya lagi comel..huahuauha

    ReplyDelete
  5. wah cntiknye.. lukiskan ntok akak 1x :P

    ReplyDelete
  6. wah comelnya... buatkan akak satu, boleh... hehe..
    binatang itu ape? comel... macam hamster... ^^

    ReplyDelete
  7. Tonari no Totoro?
    pergh.. nostalgia sungguh kartun nih.. tapi tahukah anda yg kartun ni kononnya berasal dari kisah benar?

    ReplyDelete
  8. comelnye mata dia boleh kelip2. haha

    ReplyDelete
  9. boleh la tuu, cantik je lukisan tuu. huhu. goodluck spm :)

    ReplyDelete
  10. comellaa... pandai buat... hehee

    ReplyDelete
  11. goodluck in advanced for ur spm! hihi. comel je gif ni =)

    ReplyDelete
  12. kenapa akak tak reti nk wat cam awak..tidak!! hhhahaha

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥