Rasa nak menangis, pening pening T.T

Assalamualaikum ...
Sejak sejak akhir ni miza asyik nak nangis je, tak tahu lah kenape. Banyaknya keje lahkan *macam ada anak 10 aku rasa =.=". Tak lama lagi nak final exam pulak tu. Study tak lagi, busy dengan kerja kursus akaun. Tak apelah itu kan tugas dan amanah miza. 
Kalau kita nak berjaya, kita memang perlu banyakkan usaha :)
Man jadda Wa jadda ! Siapa yang usaha dia lah yang dapat hasilnya .
Tahun ni ibu dan abang miza dapat menunaikan haji, Alhamdulillah. Ayah tak dapat pergi sebab ayah miza sakit, kena buat dyalisis. :') Sekarang ni tak ada ibu... miza la yang jaga ayah, ayah jaga miza. huhu :') Miza doakan ibu dan abang serta semua jemaah haji dapat haji yang mabrur dan selamat pergi dan balik. Amin !

Doakan kejayaan miza. Tengah seram sejuk ni., tinggal seminggu je lagi. By the way, good luck adik adik PMR yang akan hadapi PMR selasa ni .

sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kite berjumpe lagi. Wassalam.


P/S : Rindu ibu :'/
Start final exam 15.10.. mula mual dah exam akaun >,<

43 comments:

  1. alahai;; sabar k.. ^_^ tingkatkan usaha tuk mendapat yang terbaik dr terbaik..


    ibu dan abag tunaikan haji.. syukran..syukran.. semoga mereka selamat menunaikan haji mabrur di sana.. ^_^ dan selamat pulang..

    ReplyDelete
  2. ibu datangg :) herher
    akak klau pms selalu la nak ngis2 :D

    ReplyDelete
  3. alolo jangan stress stress k dik? Give yr best ^^

    ReplyDelete
  4. semoga mak dgn abg selamat menunaikan haji mabrur di sana dan selamat pulang..

    miza tak mau sedih2 ya.. tak mau nangis2 tau. akak pulak tacing ni.. nah, amik tisu ni, lap mata tu.. tak mau sedih2.. tak mau tension2 ya..

    doa banyak2 tau. insyaAllah, segalanya akan dipermudakan.. gudluck exam.. jawab soalan elok2 ;)

    ReplyDelete
  5. Be strong Miza. All the best ye. Ee doa yg terbaik utk miza sekeluarga. hehe =D

    ReplyDelete
  6. eeee mana aci kita exam awal. 12 haribulan. Sobs.

    Awak jangan sedih k.*lap hingus

    Orait. Good luck! Do your best. Do lillahi ta'ala :')

    ReplyDelete
  7. untung la mak and abang dapat gi haji..insya Allah, miza anak yang kuat...jaga ayah, dan jaga diri ye?

    be strong!

    ReplyDelete
  8. uih nk final dh . gudluck tau syg :D

    ReplyDelete
  9. Kerja kurus kita tinggal 5 hari lg je nak hantar. Apa pun tak lg. Dgn exam lg. Urgh. Stress kan?

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. @cci : Insyaallah kak , miza akan cuba yang terbaik :')

    Amin .. terima kasih kak cci :)

    ReplyDelete
  12. @Nadratul Syazwana : hehe insyaallah kak , alhamdulillah tenang je masa jawab ^^ insyaallah insyaallah :)

    ReplyDelete
  13. @Secrets of A Teenage Girl : Amin .. terima kasih kakak sayang :')

    hehe terima kasih kak . ok ok miza akan cuba untuk tabahkan diri . insyaallah kak . amin . thanks kak bagi semangat kat miza :)

    ReplyDelete
  14. @miss fluffy : Hihi miza bukan PMR lah kakak , miza dah form 4 ^,^

    ReplyDelete
  15. @Nurulee : insyaallah ee . i'll try the best :') amin .. terima kasih <3

    ReplyDelete
  16. @syada : aci dekat india :P haha tak pe la syada exam awal , awal jugak goyang kaki . hihi

    alolo *hembus hingus

    Insyaallah syada sayang . i'll do lillahi ta'ala . thanks sayang :') good luck too <3

    ReplyDelete
  17. @Ayumi Comot : Insyaallah kak, miza akan cuba untuk kuatkan diri :')

    ReplyDelete
  18. @CekbOlat-bOlat : hihi yeap tengah final ;) terima kasih mama bolat <3

    ReplyDelete
  19. @Nurulee : Hoho sabar k sayang . miza pun tak siap lagi ni . tinggal tacap je dekat komputer . naik cuti raya aidiladha ni kena hantar ^^ stress ? insyaallah tak lah :')

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥