Wordless : The way we eat XD

Bismillahirrahmanirahim.
Segala puji bagi Allah tuhan mentadbir seluruh alam. Selawat dan salam atas junjungan Nabi Muhammad Sollallahu A'laihi Wa Sallam serta ahli keluarganya dan para sahabat.



Agak kalau depan family acane pulak ? Wkwkwkwkwk XD

Sesungguhnya yang baik itu datang daripada Allah, dan serba kekurangan itu datang daripada diri miza sendiri. Insyaallah ada masa kita jumpe lagi. Segala kekhilafan miza mohon ampun dan maaf. Wassalam.

Allahhumma Solli `Ala Muhammad.

12 comments:

  1. kadang2 ada jugak nak bajet ayu depan crush haha tapi selalunya sama jee depan kawan depan crush bedal jee rezeki depan mata ngap makanan ikut keluasan mulut hahahahaha tak senonoh punya pempuan hahaha

    ReplyDelete
  2. kalo i ,hentam je.mkn tetap mkan.crush tak crush.pedulik hapa aku..janji perut kenyang.kikiki

    ReplyDelete
  3. hahahaha. muka depan crush alahai sopan betol. hahaha.
    kalau akak hantamm je. janji kenyang. heheh.

    ReplyDelete
  4. Memang cara kita makan berubah mengikut dengan siapa kita makan.

    ReplyDelete
  5. dolu dolu, hakak memang suko makan cober cober cun gituww u.

    haha. now since am wear a niqab, i'm feel relax even my mouth full of food :v

    ReplyDelete
  6. eh eh crush?
    :p hihihih qila takkan makan dpn crush!!
    haaa lagi teruk kahkah.
    tapi seriously buruk gila qila makan mmg gelojoh astaghfirullah hik.
    tapi ish kena jaga sebenarnya kan. sebenarnya makan dpn crush tu lagi elok lah xD
    hihihi

    ReplyDelete
  7. kahkah kalo gegirl lg sopan kottt..

    ReplyDelete
  8. kalau malu, tak kenyanglah jawabnya !

    p/s: mekupkan blog akak boleh ? :D pleaseeeeeee

    ReplyDelete
  9. kalau dgn family jangan cakaplah mcm mana xD hehe

    ReplyDelete
  10. mkn dpn crush, kena cover2 sket. hahaha...

    ReplyDelete
  11. ayu je makan depan crush. makan depan family. nasi sampai ke muka. hahahaXD

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,,,salam kenal yer,,,,
    hahhaha,,,itulah manusia,,pelbagai karektor,,klau kita ada satu karektor je,,,tak best lah kan,,hihihi

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥