Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016.

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum and hai readers!

Memandangkan tiba-tiba miza rasa pening kepala dan tekak ni rasa loya nak muntah. Mungkin sebab makan ketam time buka puasa tadi kot. Lately ni kalau makan seafood ada je yang tak kena. Padahal sebelum ni memang tak ada alergic terhadap makanan pun. blogger-emoticon.blogspot.com

Memang tengah tak larat nak menaip panjang. InsyaAllah esok kalau dah sihat miza update. But for tonight miza nak ajak awak yang sedang baca ni untuk join peraduan duit raya ni.

Mana tahu ada rezeki buat kita dah nak raya ni. Bukan sikit reen nak bagi tu. Kalau bagi miza yang tengah belajar ni duit RM 1 pun sangat la berharga. hee. :crazy:

Just click pada banner bawah ni untuk ke blog penganjur. Allah yuftah alaikum. blogger-emoticon.blogspot.com

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

#supportmember #goodluck #jomlajoin.

p/s: 9 days left. :sadder:

Maafkan miza. Doakan miza. InsyaAllah ada rezeki kita jumpe lagi. Wassalam.

                                                                 Allahhumma Solli `Ala Muhammad .

15 comments:

  1. byk betul duit raya bdk2 skang ni..kita dl dpt 50 sen or singgit je..

    ReplyDelete
  2. good luck..

    p/s: miza, kot nak alexandra tu roger yui ya 019 2331810 . Yui leh ukur pnjg dia nanti. sbb tu nwt =)

    ReplyDelete
  3. dapat nanti lanje scya okay?
    haha

    ReplyDelete
  4. singgah 23 ramadhan

    https://belogs.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  5. wish you luck miza. happy eid mubarak =D

    ReplyDelete
  6. jangan lupa join giveaway wawa. banyak hadiah menarik menanti!! 6 HARI LAGI TINGGAL SEBELUM GIVEAWAY TAMAT!
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/06/ramadhan-kareem-giveaway-2016.html

    ReplyDelete
  7. hai~

    https://keikonves.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  8. blogstalking..eh..blogwalking sebab join contest same

    Jom terjah tgk sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  9. kalau menang bolehla share ngan kita
    hahha

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥