Blog berwajah baru. Yeayy!

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum and hi ppl.

Sem lepas cita rasa miza lebih kepada suatu benda yang simple. Memang nak background putih dan sangat suka lagit biru. So, I design my header before this like that.

Ppl always ask me font apa yang miza pakai kat header tu.
Boleh search kat google 'cute cartoon font'. Then download la. :face38:



Tema kali ni miza nak lain dari yang lain. Kira tema ni miza tak pernah guna lagi untuk blog miza. Kehkeh. 

So, miza nak nampak blog ni berbunga-bunga supaya setiap pengunjung dan pembaca hatinya makin berbunga-bunga. Cia cia cia. :XD:

Tadaaaaaa!!! Ini la wajah baru blog miza. 


So, how ppl? Do you like it? 
Segala pandangan mahupun cadangan diterima dengan hati yang terbuka. hee. blogger-emoticon.blogspot.com

Ohh ya, miza pengguna setia simple template. Alhamdulillah akhirnya dapat pun edit ala-ala wash denim, minima template, dan seangkatan dengannya. Mihmihmih. blogger-emoticon.blogspot.com

p/s: 8 days left. :sadder:

Maafkan miza. Doakan miza. InsyaAllah ada rezeki kita jumpe lagi. Wassalam.

                                                                 Allahhumma Solli `Ala Muhammad .

20 comments:

  1. cantik je design baru blog. kemas je nampak floral :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe jazakillahu khairan jaza sayang ^_^

      Delete
  2. Woah header lama tu cantik la (mungkin sbb saya peminat kucen). Tp sweet je design blog baru ni, more feminine cewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miza pun peminat kucing. tukar test nak dekat raya ni. Mihmihmih. Jazakillahu khairan jaza sayang.

      Delete
  3. comel berbunga bunga theme baru nie :D
    BV sebenarnya nak tukar jugak theme blog, tapi sayang lak hahahhaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazakillahu khairan jaza BV ^_^
      BV dah lekat dengan trademark BV. Masuk blog BV je dah ada aura. Tak tukar pun tak apa :D

      Delete
  4. woo berbunga2 blog dia~
    salam ramadhan~ semoga bertemu lailatul qadr
    xlama lagi nak raya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukar selera pulak. ^^,
      Salam ramadhan kareem abg lee. Moga kita dapat bertemu dengan malam lailatul qadar dan Allah mengampunkan segala dosa kita. Aammin :)

      Delete
  5. tahniah sbb hati qila mmg berbungaaa ihihihi

    ReplyDelete
  6. comelnya! saya je yg tak tukar2 template blog sejak tahun 2014 dulu TAT kenapa semua orang rajin sangat ni...tsk tskk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee jazakillahu khairan jaza sayang. Tapi blog mazni pengunjung tak putus-putus datang. hee

      Delete
  7. Baru perasan Miss miza ada blog....chantek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi terharu pulak bila kak shida sudi singgah blog miza. Yup miza ada blog sejak form 2. Hee. Jazakillahu khairan jaza kak shida <3

      Delete
  8. Baru perasan Miss miza ada blog....chantek

    ReplyDelete
  9. very feminine! macam tuan dia *kenyit mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah baru perasan sama dengan shawl yang dipakai lulz. XD

      *Kenyit mata balik*

      Btw, Jazakillahu khairan jaza sayang :*

      Delete
  10. sjak bekerjaya ni nk updte blog pon smpt xsmpt apatah lagi mndesign haha

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥