Ini mungkin sejarah mengenai kegemokkan saya :)

Assalamualaikum

Apa khabar iman hari ini ? Semoga iman kita sentiasa dalam peliharaan Allah. Ehem eham tak payah ditanya kemana hilangnya miza. Wohoaa final exam dah nak dekat, doakan miza ehh kawan-kawan >.< *tinggalkan buku sekejap lepaskan rindu dekat blog :* Hai kawan-kawan *lambaikan tangan.

Jalan-jalan tadi terhantuk meja, baru miza teringat suatu kisah pada zaman dahulu.. Al-kisah ~

Ehh, dulu gua gemuk lah jugak. Bahasa sopan chubby :P Tak tahu la pulak, sekarang ni miza gemuk ke tak. Diriku merasa diriku sudah kurus. Agagaga tapi miza dapat rasakan miza kembang balik apabila dipuji cikgu yang miza ni dah kurus XD *Nah mangkuk tandas ! muntah puas puas.

Ohh pipiku sangat lah tembam dan mukaku bulat. Masa frist time miza ternampak gambar ni miza boleh tanya ni siapa, ehh *tampar kepala korek biji mata pasang balik* Boleh gua tak kenal jasad gua sendiri, nasib rohnya tak melayang :3 Comelkan ? I'm cute and i konw it xP *nah longkang! muntah hijau cepat.

Dulu DULU masa sekolah rendah time raya, mesti ikut ibu pergi marhaban. Marhaban tempat miza malam, time ni gua rajin, siap ayah miza cakap miza ni orang vvvvvip. Haha apa best pasal marhaban masa kecik-kecik ni ? Nak bercerita la ni. 

Paberet miza masa dulu kalau ikut ibu pergi marhaban mesti bawak beg plastic. Perghh kalau kecik tak pelah jugak. Nah ! ambik kau sekali bawak besar punya beg pelastik minah ni bawak. Tak dapat bawak yang besar mesti beg yang kecik tu bawak banyak-banyak. Tujuan utamanya adalah, akan ku angkut segala makanan-makanan yang ada untuk dibawa pulang. Kanak-kanak lain sebok mengejar duit raya, miza ? sebok mengejar makanan yang terhidang. Nyumm nyumm.

Ohh nikmat kekenyangan. Sudah la masa di rumah tuan empunya rumah dah makan. Marhaban mesti la banyak rumah. Fuhh bayangkan lah berapa banyak miza angkut XD *buat muka dopocen. Bila balik sambung makan lagi, katanya di rumah orang malu di rumah sendiri mahu. Wakaka mungkin ini penyebabnya aku kelihatan comel. Berakhir sudah kisah sejarahku. TAMAT ! :)

Kan dah cakap miza dah kurus :P bulewwkkk ! *tutup muka pakai tangan meow meow* ke atau sama je ? :3