Miza ohh Miza, mana kau menghilang ha ?

Bismillahirrahmanirrahim .
Assalamualaikum . . . 

Hai korang sihat tak? Alhamdulillah lau semua sihat. Dah lama miza tak update an an an? Hehe, u olls rindu tak at miza? Rindu tak rindu tak? Ele poyos la cakap tak rindu, malu letuww nak cakap rindu at miza. Takpe miza tahu korang memang pemalu. Hewhew #cett ! bajet retis lah kau miza oii -_-' dush dush kena tumbuk dengan ibu bolat dgn kak myra kesayangan miza bub menghilang camtu je. haha maaf maaf. Sat lah, t miza cite lah mana miza pergi. tak menyempat nyempat ehh korang.


Sebelum tuh mehh lah tolong den sat komah blog ni haa. Siap labah-labah bersarang at blog den ni. Cian ibu bolat dgn kak myra  jadi kuli batak miza kemas blog. haha takpe walau kena tumbuk n kena bebel, miza tahu ibu bolat dgn kak myra miza ni sayang at miza, buktinya dyorang sanggup tolong bersih an blog miza yang comel nih . bluuwweeekk XD
ehh alamak ! Ter-kantoi la masa tengah tolong ibu bolat ngn kak myra, miza p lari skodeng abg Kimy aka kembar randy pangalila mandi update blog. haha tu lah sape soh comey sangat . ^_^ #dah mula dah miza nih. haha lariiii ~ takot ada orang kejar ngn parang :P
Ok fine, entry hari ni agak merepek sat. hee nak tahu kemana miza pergi? Tak nak tahu bub penat ? majok r ngn korang cam nih ! Tadi nak tahu. haha tahu takot :P Miza p kawin lari at lombok ke? Ohh tidak sama sekali ! Saya masih mahu belajar lagi. Belum masanya. Insyaallah 9 or 8 tahun lagi ke, hehe jangan risau miza wat at Malysia tak jauh un semua leh datang ^_^


Takde lah, lepas update blog bulan januari dulu tu, 3 minggu je lagi tinggal nak exam penilaian petama. So nak fokus lah, kan belajar itu lagi penting. And dalam minggu ni exam. Now dah habis, hari khamis itu ari habis. hehe alhamdulillah dapat jawab dengan ok. Memang syukur sangat-sangat. Sekarang dah dapat 3 paper. Sejarah, Kimia & Math mode . Alhamdulillah tiga tiga tu dapat A . :') Miza target insyaallah dapat 7A or 6A. Tak kesah lah A- ke A ke or A+ ke :) lagi 3 miza tak target, miza tak target Bi, Bio, Akaun ngn Fizik. Mudah-mudahan lepas target.


Itu je, insyaallah miza akan rajin update. Tak moa majok majok lagi eh sayang sayang semua. hehe maceh eh at sape yang rindu tuh . Terharu nih :'D #kembang sat haha. k lah korang sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah, dah serba kekurangan itu datang dari miza sendiri. Wassalam.

16 comments:

  1. adek chokie ku ! hehe..x sangka ade mention2 akak..rindu2..
    x bole blah tang akak tolong bersihkan blog tu..pandai miza edit..hahaXD

    harap miza dpt result yg terbaik:)
    tengok gaya cam boleh.wish u the best!hehe :D

    ReplyDelete
  2. ooo, good luck ya sayang =)

    menjemput blogger join
    segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


    mesti korang ada kenangannya kan?
    jemput join segment ini ya

    ReplyDelete
  3. gmbr tu takley blah laa.. hahahah..

    pssttt : belajar elok2 ye syg ibu (^^,)

    ReplyDelete
  4. wahhh
    sibuk dating nge buku upeny
    soo..dimaafkan
    hihi
    pe pun bloging2 jugak
    pelajaran jgn diabaikan
    wish ur luck olwez dear
    :D

    ReplyDelete
  5. @Teenager Housemaid : thank you kak :) insyaalah miza akan try yang terbaik

    ReplyDelete
  6. goodluck awak. :)
    and tak sangka kimia awak pandai. =.=
    haha. tahniah !

    ReplyDelete
  7. x rindu pon..mcm mane ni?haha
    hee~ slmt brkenalan..first time kot dtg sini..

    ReplyDelete
  8. Belajaq rajin-rajin ye adik,banggakan parents!

    ReplyDelete
  9. @myra azraff : hehe wahh xsangka akak rindu adik :'D terharu . haha bosan xde idea . tu yang buat pelakon tambahan tu . hee .

    Insyaallah kak . adik pun harapkan macam tu :) amin ya robalalamin . thank akak . ni yang sayang lebih at akak ni :D

    ReplyDelete
  10. @sha my heart : terima kasih akak :) insyaallah kak miza akan join . maceh bub jemput . hehe

    ReplyDelete
  11. @CekbOlat-bOlat : hahaha :P weekkkk

    hehe insyaallah ibu . anak ibu akan try yang terbaik . maceh ibu bub bg dorongan ^_^

    ReplyDelete
  12. @::WafaIrdina:: : hihi maaf tau kak ^_^ . insyaallah kak :) pelajaran miza xkan pernah abaikan . hee . maceh kak :D love you ♥

    ReplyDelete
  13. @Detective Fiqa : maceh DF :) huhuhu alhamdulillah semua kerana allah :')

    ReplyDelete
  14. @O CIKTEDDY : hahaha majok :P xdelah gurau je . hee terima kasih bub sudi singgah at blog miza ni ^_^ salam perkenalan awak . xpe2 lepas ni datang lah selalu hehe .

    ReplyDelete
  15. @Mohd Ridwan : hehe insyaallah bang :) i'll try . maceh wan :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥