Contest doodle paling kool by puteri minho n nelly the strange

Assalamualaikum . . .

Lamakan miza menghilang tak update blog ? #cam orang kesah pulak =.=' . haha biar lah . Miza ada je, tapi itu hari excident :') . Benda nak jadi, nak buat macam mana . Alhamdulillah miza masih diberi nikmat untuk hidup di bumi allah ni . Sebab tu la tak dapat nak update tu. Hari ni miza nak try masuk contest lagi . Bukan pasal contest blog lagi, tapi nak masuk contest pasal doodle . hehe nak try cungkil bakat kot >.< agak la .

Click Banner Awesome atas ni untuk menjoinkan diri anda ;) *cetry cetry*
TARIKH TUTUP : 30.1.2012
Nak tengok tak hasil doodle yang miza try buat :) ? By the way, ni doodle da lame lukis tapi tak pernah disiarkan di blog . #cehh cam rancangan tv la pulak --'haha sebenarnya kite malu ni nak tunjuk doodle ni :3 .  Insyaallah kalau ada rezeki boleh pikat an hati para juri. Amin fuhh fuhh fuhh . hahaha

Time ni faiz cakap muke dia dah bertambah putih -..-' gegeh la kau ni ! haha so miza tuka la colour bawah ni. Baru ku tahu betape seksi seksanya bila dah dilamun kerinduan . #wowowo ! gila awi dalam sembilu, jiwang siot aku . hahaha

Damn damn damn ! haha . Ehh ingt sweet sangat la tu -_- masyaallah . Ni just gambar yang dilukis je ok. Alhamdulillah xpenah buat benda atas ni. Ya allah jauhkan la kami dari perbuatan ni selagi kami tiada ikatan yang sah disisimu ya allah. Amin amin :') 
P/S : Insyaallah kalau ada rezeki dapat la pikat hati para juri kan ^_^ amin . rezeki masing masing :) ingatkan nak masukkan lagi satu doodle . tapi. . . segan la . kisah miza dan sahabat baik miza . tapi tak pe la . masukkan ni pun rasanya da ok . see u in next entry .

Sebelum miza mengundur diri, miza nak tolong bisnes kawan miza ni. Jika korang berminat nak order 'FELT CRAFT' korang boleh click pada link ni ok :) D'Young Craft harga pun berpatutan. kalau ada pape korang boleh tanya terus kepada Sini atau Sini #tuan empunya craft :) jom la kite order. Kbye .

Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum . . .

Malam ni miza nak join satu contest ni . walau pun tidak berapa mimit sahaja lagi waktu akan tamat --' . *huhu baru terbuka pintu hati nak join . malam ni miza nak join Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah . 'miza tahu blog miza tak de la ohsem mana pun' . by the way, rezeki masing masingkan ? mana la tahu rezeki miza . kite cetry cetry . hehe . actually Cik Nana yang sudi tag cik chokie untunk join . Terima lah kasih awak . mmmuuuaaah sikit pipi kiri pipi kanan awak tu =3=

kalau awak , awak dan awak nak join . click at banner super ohsem ni tau :)

TARIKH TUTUP : 17.12.2011

Cara penilaian untuk contest ohsem ni korang boleh rujuk sini CLICK HERE and kalau korang nak tahu hadiah-hadiahnya rujuk sini CLICK HERE . so ape tunggu lagi ? jom la join . mana tahu rezki korang ada kat sini . heee :)

awek yang miza nak ajak date malam ni :

Sorry sebab ajak join last minit . sebab miza pun join last minit -..-' huhu maaf maaf :')
P/S : k la korang miza nak g anta surat tercinta at awek awek ni . korang jangan lupe janji temu kite ye . muahaha *aku dah mula merepek sebab da ngntok . bye katil da panggil miza ! :)

Alhamdulillah tak sangka dah mencecah 1000

Assalamualaikum . . .

Hai blogger korang sihat ? haish blog miza ni kejap timbul kejap tenggelam je kan -..-'. lama baru nak update . macam macam cerita miza tengok at blog-blog korang semua . kepada yang rajin up to date tu miza ucapkan tahniah la untuk korang :) THUMBS UP !

ya Allah miza bersyukur sangat sangat alhamdulillah sebab follower dah mencecah 1000 , tak sangka la kan blog timbul tenggelam boleh mencecah 1000 . terima kasih sangat sangat . hehe but miza masih lemah lagi dalam blog, masih banyak ilmu yang perlu dicari, penulisan blog ni nak kena improve untuk lagi baik :') . cian korang datang blog miza entah ape je -..-' sobsobsob sedeyy . hope la korang sudi singgah baca sekali :')

By the way , miza rasa bersyukur sangat bub ni pun sampai target miza . heee tak lama lagi blog kesayangan cik chokie ni nak masuk umur 1 tahun . alololo dah besar anak mama ni kan . hahaha :D 23 December 2011 ni cukup la baby bucuk bacin ni menjalani kehidupan sebagai blog kepada blogger bernama Nur Hamizah Binti Mohd Idgihat ni . ohh lupe mybe dalam masa yang sama miza akan mengambil result PMR :') ya allah betape seramnya . hanya Allah yang maha mengetahui . doakan kejayaan miza eh . amin insyaallah .

hee k fine miza ada cendera hati sikit untuk follower ke 1000 ni . hope la awak sudi menerimanya dengan hati terbuka . tak de la mahal sangat . biasa biasa je :')
nak tahu siapa yang ke-1000 tu ? drumb please ! ce korang kire betul-betul follower ke-1000 tu kena kat budak awesome ni kan ? :'D TAHNIAH CIK LIYA . miza doakan result PMR awak dapat keputusan cemerlang . amin and thank you so much kat korang sebab sudi follow dan singgah kat blog miza ni :)

Kawan miza tanya nape private blog . sorry la miza edit blog sikit . tak de la banyak mana pun setakat tuka header ngn background je ^_^ hewhew . jangan tanya sape at sebelah tu :P hehe eh korang dah tengok cite Ombak Rindu ? mesti dah kan :'D walaweyy untung la korang . best ohh cite tu . tengok jangan tak tengok . lau xnak g panggung tunggu je at youtube or tv . raya nanti confirm keluar . haha :P

P/S : Thank you to Amer bub sudi belanja miza g bpm 2 round masuk panggung wayang . haha thank gak bub sudi belanja tgk ombak rindu and twilight , makan tu semua tu :D nanti kau ajak aku lagi ehh ? haha :P #tak malu betul -..-' . 
K la korang love you , nak terjah blog blogger lak . I MISS YOU LAH ! . result PMR menanti . . .  ~

Love,
 Miza.