Happy Birthday to . . . . . :'D

Assalamualaikum .

Sekian lama menyepi , kini cik chokie kembali . Kembali dengan ceria  . wahh nampak happy semacam gitu , haruslahkan . HIHI ehem happy birthday to ? ok fine . miza bagi tahu la birthday siapa tu . miza nak wish happy birthday to Kak Hanie dew . actually birthday awek cun ni dah 3 hari berlalu iaitu pada 20.11.2011 *number cantik tu* .

Siapa tak kenal awek cun nama Hanie dew ni ? walawey isi setiap blog dia, fuhh memang menarik la dan dia orang memang gila2 lah . actually, blog awek ni dia bukan berseorangan . but dia berkongsi dengan sahabat baiknya, iaitu kak Jue . kalau miza lah kan , miza lebih selesa dengan Kak Hanie daripada kak Jue, chillex ehh kak jue . ta moa marah , t makin comel 'buat miza jeles kot' . :'D *tak payah tanya kenapa miza takot ngn kak jue, haha :')*


HAPPY BIRTHDAY KAK HANIE YANG KE 26
kite ada anta email kat dia . awak jangan jeles tau . hee . ni actually nak nyanyi . tapi suara ta mengizinkan :P
Hanie : Dik , tak ada hadiah untuk akak ke ? #buat muka comel
Miza : tak de #buat muka tak bersalah
Hanie : ala , mencik ! mencik ! mencik ! tak nak kawan adik lagi ! :( #buat muke mintak peneyepak je
haha ehem2 ingat kite tak nak bagi hadiah ke kat awak ha ? pheww Maaf la hadiah yang adik nak bagi ni, tak de la mahal mana an .  nak di makan ? rasanya boleh juga kalau dah kempunan . alolo malu la nak bagi hadiah , ye la akak Hot kot ! hehe ok ok adik bagi . sebelum tu kite nyanyi happy birthday lagi sekali ehh :D

ehem2 yang ni actually paling segan nak tunjuk . ya i know how much ability my skill *broken english :'|* haha . ok kalau miza tunjuk ta moa ketawa ok ? janji dulu ngn adik boleh ? tutup mata akak dulu. drum please !

teeeheeee :'D aww amacam ? alololo kite malu la . hahaha . muaaahhh I LOVE YOU KAK HANIE ! tak dilupakan juga KAK JUE !!!! i love you too !!! :'D

simple je kan ? hope sangat kak hanie dapat terima . kalau tak nak , tak pe la :') miza da biasa berhadapan dengan makhluk yang tak nak terima. miza sedar hasil tangan miza tak seberaba la kan ? bub tu awok tak nak :') #sentap sekejap ! :'P


Walawey ! mana boleh jadi birthday kak hanie je yang miza bebel . haha ehem ehem :') miza nak buat pengunguman jugak , miza nak wish Happy Birthday to Nur Hamizah . 21.11.2011 my birthday date hee ada kenal tak budak nama Nur Hamizah tu ? kau cakap tak kenal aku cepuk kau karang ! haha :'D . ni nak bebel pendek je pasal ni . 

Alhamdulillah miza da mencecah 15 tahun . makin dewasa budak comel ni kan ? hehe . mudah mudahan miza jadi anak yang solehah :') n dapat result PMR yang cemerlang #cuak la yunk oii . amin . dalam kesempatan ni , miza nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi wish dekat miza . tak kira dimana anda berada . cewah gitu . k la korang miza nak cauu ni . salam sayang salam rindu, daripada Nur Hamizah a.k.a Cik Chokie .

Love,
 Miza.

Follower awesome 900 Cik Chokie's Blog

Assalamualaikum.

Hey u olls. fuhh tiup sikit habuk dekat blog miza ni. Maaf lah ye bub dah lame tak update blog ni. Ya Allah memang dugaan menimpa diri miza ni. Terasa seperti sudah basah kuyup bak sudah basah kehujanan. Tak pe lah. lupakan pasal masalah ni biarlah miza tanggung sendiri. =']

Alhamdulillah terasa bahagia bila melihat blogger yang sudi datang ke blog miza ni. terima kasih korang bub sudi follow, singgah, baca, dan kunjung mengunjung blog yang jarang update ni. bersempena dengan tarikh yang awesome ni *1.11.11*, miza nak ucapkan tahniah buat follower blog miza yang ke 900. terasa sangat awesome buat cik abg ni. ye la mana taknya, selalu kalau number number cun melecun mesti perempuan yang monopoli dulu.

haha ok fine, miza nak bagi serba sedikit ole ole daripada Cik Chokie's Blog. harap cik abg sudi menerimanya. kalau tak sudi tak pe la. #sentap hati mak , anak buat macam ni ! haha . amek tau . jadi perhiasan at dinding blog tu . hehe sejuk je mata memandang. #haha kejam tak main pakse pakse ? :P

AWARD FROM CIK CHOKIE
hehe hambek kau serba pinky :P

DOODLE FROM CIK CHOKIE
ada sama tak muka doodle tu degan cik abg ? haha try nak celop . tang rambut tu tak pandai nak cacak cacak . hehe sorry . ingat nak buatkan header, but tak ada idea nak design header macam mana. so, ole ole ni harap cik abg dapat terima dengan seadanya lah ye. kalau nak miza try designkan header untuk cik abg, insyaAllah boleh. tu pun kalau miza tak terasa sakit and ada idea =']

ok sebelum miza terlupa, nak tengok tak siapa cik abg yang miza dok ngumpat tadi tuh ? nak tengok ? hee ok ok. jap miza upload . drum please ! ngeh ngeh ngeh :P

FOLLOWER 900 CIK CHOKIE'S BLOG
OHMAII :O ada sape sape yang tergoda ? haha ok fine budak tu terlalu comel . jeles aku. haha. eh eh jap ! ada serupa tak muka cik abg ni ngn doodle tu ? jom la terjah blog dia. click link at bawah pic cik abg awesome ni. k la korang kepala miza dah terasa berdenyut-denyut.. sorry bub tak dapat nak update sangat
KBYE !
p/s : nak mintak tolong jasa baik semua yang sudi membaca ni boleh tak ? tolong doakan ayah miza cepat sembuh ea :') hanya allah yang tahu penderitaan keluarga miza hadapinya. doakan ayah miza cepat sedar dari dirinya sendiri. maaf miza tak dapat nak ceritakan. ini hal peribadi keluarga miza. insyaallah, mudah-mudahan dengan doa kawan kawan bloggger doa kalian termakbul oleh allah swt. wassalam =']