Blog aku dah cat la weyh ^__^

Assalamualaikum.



haish penat betul la mengecat blog ni. *cewah padahal edit sikit je an. tu pun nak kecoh. haha* kembali pada blog polkadot. bialah orang lain dengan cara hidup masing-masing. ok, kali ni blog miza simple je. tak banyak yang miza cat pun. just background, header, and icon shoutbox je. comel tak comel tak ? hehe

Hahaha. berakhir sudah blog miza yang berhiaskan warna warni hari raya.
weyh ! bengang la macam ni. blogger masuk blog aku je cakap "raya dah habis la" hahha termasuk abang aku sendiri perli aku -,-" grrr
pape pun miza ada lah siket bangga. blog orang lain takde an beraya dan merdeka sampai dah nak dekat depavali still beraya. haha tapi makin mendebar la pulak result PMR tinggal sebulan untuk diumumkan.


ada nampak tak muka doodle sebagai pelajar cemerlang ? cewah. tu ibarat miza tu. why baju dia pinky panther ? sebab budak nama Nur Hamizah ni ialah seorang librarian. fuhh penant beb, balik sekolah sampai kol 4. kena kemas kini library, nasib library sekolah miza ada akon eh silap air con hehe. comel omey tak icon shoutbox miza ? mulut muncung tuh :D siap pakai gincu lagi. hehe muaaahahaha. * ayat at situ tak boleh bla betulkan ? 'kiss me here dear XD' *

ni aku cube try doodle gaya Yazid Torpedo hehe. 
aku tahu agak comel macam yazid di situ. haha *tak sama kot*
agak-agak kalau miza bagi yazid dia terima tak ? confirm tak an T__T
aku sedar di mana aku beradiri. *buat steatment sentap hati mak nak ! la pulak*

p/s : Thank you to Faiz bub bagi aku AI (Adobe Illustrator) free. hehe so, lepas ni boleh try buat doodle guna AI pulak :D
**sejak-sejak ni aku makin suka untuk melukis ^__^ try je la kan ?

Eh dah habis ke ? ala ~ alhamdulillah ~

Assalamualaikum

Sadaqallah hulazim ......
katam sudah Penilaian Menengah Rendah
*tinggal bertawakal dan berdoa je*
" insyaALLAH dapat result yang di harapkan selama ni "
- Alhamdulillah, terima kasih ya Allah kerana engkau telah mambantuku semasa aku memerlukan pertolonganmu"
Amboi tegok lah tu suara-suara nakal. gigit nak tak ? haha gurau je . 
" ya Allah, miza raya dah habis lah cik adik oi ! kau tunggu apa lagi tuh ? pergi lah cat balik blog hang ni "
sobsobsob, sedihnya raya tahun ni tak berapa nak sambut. kanak-kanak pun tak de yang datang. blogger yang HOT apa tah lagi nak jejak kaki kan ? *sentap hati mak nak !* hehe amboi terlebih emosi. untung lah kau blog. yelah masih dihiasi dengan suasana hari raya.

eleh Cik Merah dan Cik Jijah jeles letueww. eh lepas ni siapkan kuih raya dengan duit raya ok ? dah gian nak raya. tak kesah la raya aidilfitri dah habis ke. raya deepavali ke. muahahaha. kawan miza cakap ....
" eh miza, kite kena focus untuk PMR. berkorban la sikit. lepas PMR kau raya lah puas-puas "
ehh tak salah dengar ke ? wewit ! haa. cepat sediakan apa yang patut. miza nak singgah beraya ni. HEHE. lepas ni nak cat rumah baru blog miza ni. barang-barang semua dah siap ^,^

korang... nak tengok doodle miza tak ? Miza try buat sendiri. tetibe rasa nak try buat free hair punya. alala malu la :$ hehe

korang berminat nak try buat doodle ? jom belajar. miza pun masih belajar.
miza kongsi degan korang ok . [Click Here]

so how ? awesome right ? muahaha !

P/S : Ilmu tak akan bergolek kalau tak di cari :) 

Thank to my sifu Cik Merah