My First Doodle

Assalamualaikum..

hello blogger.. ohhh !! hari ni Cik Chokie tak sihat (╥﹏╥) nak demam.. kepala sakit gila babeng lah ! baru lepas hentak kepala nih ! still tak moa benti denyut lagy T__T... idung berair >_< *tissue please* HUHU :P 


takpe lah tak sihat.. aq tetap nk update blog aq nih  (╯3╰) huhu tapi aq xnak bebel panjang-panjang bub tak bape sihat ಥ_ಥ aq cuma nak share, aq da boleh wat doodle :P yalah bosan-bosan tahap gaban, tak tau nak wat pe.. huhu dah lama aq nak try wat ;D nak tengok tak ??? *scroll kebawah jom*
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
TADAAAAA !!!!!
hak milik terpelihara *CIK CHOKIE* jangan copy !


huhuhu aq x pandai buat kaki >_< so sampai badan jelah aq lukis .. HEHE rambut dia cacat sikit :P hahaha pe pandangan korang ??? ce comment sikit please !!! 

ok lah korang semua.. cik chokie bubye dulu.. ce comment *bagi pendapat a.k.a pandangan* lah doodle tu ehh ;) first time buad tu (╯▽╰) huhu k lah bubye.. muahahaha ! 


❤ ENJOY IT 

Dia datang lagi -_-'

Assalamualaikum... 


Hello stalkers / readers...ohh yeah!! sebelum aq ceciter at entry aq nih,, sorry sangat-sangat sebab dah lama gilababy an aq tak update. ≧ω≦

owh tidak! dia datang dengan lenggang lenggoknya ! HAHA !  -_-' waahh ! dia muncul lagi nih. haish ! kau boleh dikatakan dalam setahun banyak kali kau datang jek ekk ?! tak bosan ke kau ? HAHA ! kau datang membuat orang takut lah ! kau tak caya ? kau tengok kebanyakan blogger ceciter pasal kau ! (●*∩_∩*●)

HAHA ! siapa sokong angkat tangan macam saya hee~ owhh ! confirm korang tetanya-tanya siapa lak yang datang nih ? huaaa ! siapa lagi kalau bukan examination lah.*-* okey sebelum nih aq da post bila tarikh aq nak exam (╯3╰) aq start 19/5 (semalam) ehh-ehh chokie, chokie awak tak study ker ? adehh ! ofcoz lah saya study ≧^◡^≦ hehe ! ala bukan aq jek yang sedang menghadap si dia nih(exam) kebayankan blogger hadap benda yang sama gak.. ya lah mid-year exam lah kata kan  =^-^= semalam dan hari nih aq just exam subject yang tak penting -bak kata orang- like, PJ, Sivik dan Seni. next week ! huuuu (╥﹏╥) semua subject teras.

wahhh ! aq kena berjihad next week nih◕ ‿ ◕ berjuang habis-habisan. hehe! owhh yeah boleh tak aq dapat result macam nih lagi   ̃o.O  : 
result time UP2
woooo ! insyaallah aq boleh ! ye kalau orang lain boleh , nape aq mesti katakan tidak kan ? so aq pon boleh la weyh ! (✿◠‿◠) hehe =)

so buat sementara waktu nihh aq malaz nak update lagi. because, aq nak tumpukan pada mid-year exam ^-^ aq ingat ni last buat sementara waktu aq post entry. hehe bak kata abg hafiz hafizol :
'stop dulu blog'

HAHA! exam lagi penting =) aq berjaya aq juga yang suka hati (a♥‿♥a) nih last but no least ! okyh =)

lagi pon cikgu ada cakap cikgu nak buad rombakan kelas, siapa tak dapat 5A ke atas dalam mid-year exam nih akan ditendang dok kelas bawah ! OMG. don't want, don't want, don't want ! ಥ_ಥ 


Ohhh !! saya nak sesangat result macam nih !



HEHE! dah la korang aq dah tak tahu nak bebel apa lagi  (╯▽╰) huhu ! okey lah korang aq nak p tunaikan solat asar nih  ᵔ.ᵔ then nak p sambung balik study sejarah =)


doakan aq yerr sayang-sayang semua =) .. aq tak pernah lupa doakan korang semua ^_^ aq cuma nak wish GOOD LUCK kepada sesiapa yang senasib dengan aq nih.. mudah-mudahan kamu semua dapat jawab dengan mudah dan akan mendapat result yang tersangat cemerlang + flying colour result  ≧✯◡✯≦ Amin yarobal alamin ...


jika saya mahu berjaya saya akan berkata seperti ini:
don`t say no no no no-no

just say yeay yeay yeay yeay-yeay
and well go go go go-go
if you`re ready =)

> betul ke ayat aq nih? ≧◡≦ hehe <





❤ GOOD LUCK SAYANG 

Contest "Saya Sayang Dia"

Assalamualaikum :)


hello readers and stalkers :) how are you today ? 
hehe alhamdulillah if u all fine also :) hari ni aq nak join
  contest "Saya Sayang Dia"

Dalam contest ni aq nak cecite pasal seorang insan yang paling aq sayang dalam dunia ni :') nak tahu tak siapa insan tersebut ? ok2 aq bagi tahu ^^ sebelum aq umumkan.. drum sound please ! HEHE ^^
;
;
;
;
;
;
;
;
TADAAAA!!!


Ini lah insan yang paling aq sayang.. seorang insan yang dipanggil ibu :') ibu, mimi (panggilan manje at rumah, hehe) sayang ibu sangat-sangat.. gambo ni diambil masa awi sabtu :-) ada program 'aku janji pelajar cemerlang'time ni takut nak berikrar. ok2 lupakan pasal at sekolah  nih.. kita sambung balik...

Kenapa aq nak cerita pasal ibu kesayangan aq ?
Sebab...
1. ibu lah yang melahirkan aq
2. ibu lah yang menjaga aq dari kecil sampai besar
3. ibu sanggup bekorban demi aq
4. ibu adalah idolaku (buat apa nak amek jao :-])
5. ibu adalah segala-galanya bagi aq  

dan sebab paling penting aq nak cecite at contest nih

hari ini adalah
HARI IBU = 8/5

tak salah kan aq nak cite pasal apa ? asalkan orang yang aq sayang :D
ok dalam entry ni aq nak letak sesuatu :) hehe nak tahu ? jom la tengok..

khas untukmu ibu :)

video ni aq celup dari you tube
yang di buat oleh 
hehehe ;p


ADIK SAYANG IBU SANGAT-SANGAT :)
muah! muah! muah! muah! muah! muah!

tidak pernah jemu adik mencium dan sayang terhadap seorang insan yang dipanggil ibu setiap masa.. 
ibu engkaulah ratu hatiku selama-lamanya  

Selamat hari ibu buat Puan Sepiah Binti Mansor 

Ibu terima kasih atas segala-galanya..
engkau lah bulan, engkau lah bintang,
doaku untukmu tidak pernah putus,
jasamu akan ku kenang sampai bila-bila,
sayangmu untukku ibu tidak pernah berbelah bagi.


;
;
;
;
;
;

SYARAT-SYARAT CONTEST
korang boleh rujuk daripada [tuan punya blog]

MANGSA-MANGSA
kalau korang tertarik , menarik, tepegun.. apa lagi ? join lah oky :) muahahaha

p/s : huhu belum terlambat lagi nak post pasal hari ibu kan? malas nak pisah2.. alang2 teus ja masukkan dalam contest nih :')

◕‿◕ Good Luck ◕‿◕

Header Baru !

Assalamualaikum ...

Hello stalkers.. korang dah makan belum ? kalau belum makan, g la makan dulu. pas tu sambung baca balik :DD hehe .. huaaaaa ! sedih seyh ustaz Mohd Shahna b. Kaab nak pindah dari DM ! ustaz nak pindah g Kolej Darul Quran hari selasa ni.. dia orang kate tu skul yang dalam cite Hani.. entah ler aq pun tak tahu sangt, yang aq tahu at Selangor.. huaaa ! juahnya.. sedih sangat.. dah la cara dia mengajar memang seronok sangat lah :') aq sayang sangat at ustaz nih ^-^ tapi nak buad macam mane dah rezeki dia dekat sana :') ustaz saya doakan semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan ustaz sekeluarga. aq harap suatu hari nanti dapat la jumpe ustaz.. :))

Oky balik pada tajuk.. tadi lepas masak.. bukak lappy kaka aq jap, sebab dia punya lappy ada photoshop .. at com nih xda sebab abg aq dah terbuang T__T >sedih sekejap. sob3<

Ingat mula-mula nak main lukis-lukis :P rasa cam bosan lak. so aq p la buat header. hehe nak tengok tak hasil tangan aq sendiri ? jom-jom kita terjah ((: cewaahhh !


TADAAAA !!!!!!

nih header yang baru aq wat tadi :DD







Dulu header aq cam nih 







first header blog aq cam nih




oky3 aq tahu agak buruk kan ? HAHA ! pape pon aq puas hati dengan hasil tangan aq sendiri :) aq punya tak da la lawa sangat cam korang kan ? heheh 

ok la korang tu je aq nak bebel .. mybe pas nih dah tak boleh nak update.. mybe ni yang terakhir. mybe la :P sebab mid-year exam dah hampir gila kot. 20/5 nih .. korang doa kan aq ye :) aq hargai sangat atas sokongan korang ^^ lagi2 zul, ibu dan ayah. sayang kamu semua :D lepas habis exam kot baru aq update.. hehe habis exam dah cuti :DD

k lah papai korang.. aq nak g mandi nih lepas tu nak iron baju.. ^-^ nanti bila aq free aq blogwalking blog korang oky .. muahahaha ! sayang korang sangat-sangat lah !