Result oh result ! :D

Assalamualaikum..

hello readers, dah lame x update blog kan aq nih ? hehe ◕‿◕
rinduRINDU ! korang semua sihat ? alhamdulillah kalau sihat . kalau sakit, cepat-cepat makan ubat tau .. ^-^

banyak sebab kenapa aq dah lame x update :
1. exam UP2 (: [hehe alhamdulillah dah lepas]
2. tunggu result kua [bersyukur tak terhingga]
3. malaz sudah menguasai hehehe ;p
> hehe ya tak de la banyak sangat pon, tapi banyak la tuh, dah lebih drpd satu c(: <

alhamdulillah syukur kehadrat Illahi kerana Allah masih bagi aq nyawa ◕‿◕ masih boleh update lagi kan ? hehe adoii.. kerana aq still boleh lakukan ibadat kepada allah ◕‿◕ .. please open minded ye syg ^-^

kan seronok bila dapat keputusan macam nih ツ ye aq pasti boleh !

sudah2 malaz nak mukadimah panjang lebo ;p uhuk2 batuk-batuk nih .. huuaaa >_< tak bape sihat nih ): tapi tak pe aq ceria sangat hari nih .. why ? hehe exam UP2 da lepas der ! ◕‿◕ but lagi 2 minggu da mid-year exams -_-' WOW ! cepatkan ? hurm baru nak manje-manje ngn blog aq .. tapi nak buat macam mana exam ag penting ◕‿◕ kan ? hehehe.

Ya Allah aq bersyukur sangat sebab engkau beri aq kejayaan ◕‿◕ RESULT exam UP2 suda keluar.. hehe asal aq nih macam orang tak betul -_-' sikit-sikit ketawa ◕‿◕ dalam kegembiraan bub tuh macam nih ^-^ bila dapat keputusan baik semua orang confirm gembira kan, kan, kan ? hehe dapat teka kan sebab apa aq gembira ◕‿◕ haya dari tajuk pon confirm korang tahu ◕‿◕ alhamdulillah sebab allah kurniakan FLYING COLOUR RESULT ◕‿◕ nak tahu tak ? ok ni bukan aq bangga or what do you think la .. just nak berkongsi kegembiraan je.. boleh kan sayang-sayang semua .. muahahaha ◕‿◕ think positive hehehe .. 

My exam result >UP2< :

TADAAAA !!! .....

7A 1B
BI = 72
BM = 83
MATH = 88
SN = 84
GEO = 84
SEJ = 80
AG = 82
KH = 82
> alhamdulillah ini semua dengan izin allah + berkat doa ibu ayah yang tercinta + berkat usaha aq + my sayang yang memahami aq untuk study. MUAH, MUAH sayang mereka semua <

walau pun 'A' aq ni just 80 aq tetap bersyukur. ni first time dapat result macam nih ◕‿◕ yeah nih baru Ujian Bulanan .. PMR ? insyaallah aq boleh ! ye kalau orang lain boleh , nape aq mesti katakan tidak kan ? so aq pon boleh la ◕‿◕ hehehe .. macam mimpi aq rasa bila tengok result aq macam nih .. ya Allah terima kasih ya Allah, alhamdulilla ◕‿◕ and thank so much to my teachers ◕‿◕ ily ... and u, also my freinds  


hope mid-year exams nih aq boleh buat yang terbaik ◕‿◕ k la u all .. semoga Allah sentiasa merahmati kamu semua ily   nak g makan sat ◕‿◕ perut suda lapo .. hehehe .. enjoy it ◕‿◕ 

Contest "belog saya comel kan?"

Assalamualaikum..
hari ni ch0kie nak try join contest.. ne la tahu lucky kan ? ok nie first time oky .. contest ni chokie di tag oleh CIK SHIKANO .. awww! thank dear :')

blog chokie comel ke ? HAHA ! tepuk dada tnya selera la ... kan ? kk chokie sedar x secomel korang kankan ? adakah blog korang comel ? cnfm YEAP ! so apa lagy ? join la syg (: hekhekhek

korang boleh semak rules contest ni at [Nurul Nadia] atau [Amelia Natasha] oky? muahahaha 
EXPIRED DATE : 12 JUN 2011 ! so still ada masa lagy (:

chokie sayang ini budak sangatsangat :
so nak tag ini budak (: and semua yang membacanya. 
: x ape kan nadd n tasha law telebh tag ? (; hee ~


GOOD LUCK (:
love you all