Contest doodle paling kool by puteri minho n nelly the strange

Assalamualaikum . . .

Lamakan miza menghilang tak update blog ? #cam orang kesah pulak =.=' . haha biar lah . Miza ada je, tapi itu hari excident :') . Benda nak jadi, nak buat macam mana . Alhamdulillah miza masih diberi nikmat untuk hidup di bumi allah ni . Sebab tu la tak dapat nak update tu. Hari ni miza nak try masuk contest lagi . Bukan pasal contest blog lagi, tapi nak masuk contest pasal doodle . hehe nak try cungkil bakat kot >.< agak la .

Click Banner Awesome atas ni untuk menjoinkan diri anda ;) *cetry cetry*
TARIKH TUTUP : 30.1.2012
Nak tengok tak hasil doodle yang miza try buat :) ? By the way, ni doodle da lame lukis tapi tak pernah disiarkan di blog . #cehh cam rancangan tv la pulak --'haha sebenarnya kite malu ni nak tunjuk doodle ni :3 .  Insyaallah kalau ada rezeki boleh pikat an hati para juri. Amin fuhh fuhh fuhh . hahaha

Time ni faiz cakap muke dia dah bertambah putih -..-' gegeh la kau ni ! haha so miza tuka la colour bawah ni. Baru ku tahu betape seksi seksanya bila dah dilamun kerinduan . #wowowo ! gila awi dalam sembilu, jiwang siot aku . hahaha

Damn damn damn ! haha . Ehh ingt sweet sangat la tu -_- masyaallah . Ni just gambar yang dilukis je ok. Alhamdulillah xpenah buat benda atas ni. Ya allah jauhkan la kami dari perbuatan ni selagi kami tiada ikatan yang sah disisimu ya allah. Amin amin :') 
P/S : Insyaallah kalau ada rezeki dapat la pikat hati para juri kan ^_^ amin . rezeki masing masing :) ingatkan nak masukkan lagi satu doodle . tapi. . . segan la . kisah miza dan sahabat baik miza . tapi tak pe la . masukkan ni pun rasanya da ok . see u in next entry .

Sebelum miza mengundur diri, miza nak tolong bisnes kawan miza ni. Jika korang berminat nak order 'FELT CRAFT' korang boleh click pada link ni ok :) D'Young Craft harga pun berpatutan. kalau ada pape korang boleh tanya terus kepada Sini atau Sini #tuan empunya craft :) jom la kite order. Kbye .

14 comments:

  1. Miza , comel doodle tu . Huwaaa , untung miza kreatif , pandai buat doodle ;) Hopefully Miza menang :) Btw , blockquote tu comellll ^_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..miza dah sembuh...
    selamat berjaya dan selamat tahun baru miza!

    ReplyDelete
  3. @syada : Terima kasih sayang . hihi miza baru belajar la sayang :) alhamdulillah boleh la sikit2 ;)
    insyaallah amin . hihi terima kasih lagi sekali sayang . hehe ^_^V

    ReplyDelete
  4. @hawiz : alhamdulillah ^_^
    selamat berjaya n selamat tahun baru gak hawiz :)

    ReplyDelete
  5. @CCICute Design : hehe terima kasih kak cci . tapi kak cci punya doodle lagi comel :D suke sangat <3

    ReplyDelete
  6. gud luck untuk kontes tu. doodle tu innocent betul. miza eksiden? skrg macam mana?

    ReplyDelete
  7. cute je doodle doodle semua tu..hah~
    tq sebab join kontes ni...kemungkinan semua peserta akan dapat hadiah sebab peserta yg join kontes ni sikit sahaja.so,harap miza promote lagi kontes ni supaya lebih banyak peserta dan persaingan :)

    ReplyDelete
  8. @Hanie_Dew : insyaallah kak . terima kasih :) hahaha kan ? innocent sangat --' shhh senyap rahsia tau . hihi haah excident :') alhamdulillah sekarang dah ok . but at tempat jahit ni sakit sikit la . bise bise .

    ReplyDelete
  9. @efa nur : insyaallah kak efa :) thank you sayang ♥

    ReplyDelete
  10. @Puteri Minho : huhu terima kasih banyak2 puteri :) insyaallah miza akan promote :) bile miza free . terima kasih lagi sekali puteri .

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥