Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah

Assalamualaikum . . .

Malam ni miza nak join satu contest ni . walau pun tidak berapa mimit sahaja lagi waktu akan tamat --' . *huhu baru terbuka pintu hati nak join . malam ni miza nak join Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah . 'miza tahu blog miza tak de la ohsem mana pun' . by the way, rezeki masing masingkan ? mana la tahu rezeki miza . kite cetry cetry . hehe . actually Cik Nana yang sudi tag cik chokie untunk join . Terima lah kasih awak . mmmuuuaaah sikit pipi kiri pipi kanan awak tu =3=

kalau awak , awak dan awak nak join . click at banner super ohsem ni tau :)

TARIKH TUTUP : 17.12.2011

Cara penilaian untuk contest ohsem ni korang boleh rujuk sini CLICK HERE and kalau korang nak tahu hadiah-hadiahnya rujuk sini CLICK HERE . so ape tunggu lagi ? jom la join . mana tahu rezki korang ada kat sini . heee :)

awek yang miza nak ajak date malam ni :

Sorry sebab ajak join last minit . sebab miza pun join last minit -..-' huhu maaf maaf :')
P/S : k la korang miza nak g anta surat tercinta at awek awek ni . korang jangan lupe janji temu kite ye . muahaha *aku dah mula merepek sebab da ngntok . bye katil da panggil miza ! :)

8 comments:

  1. perghhh ! haha faiz love miza . :P comel comel comel .

    ReplyDelete
  2. awesome!boley menang!hehe...goodluck

    jemput singgah my entry ya..

    ReplyDelete
  3. @Si qusowt : hehe terima kasih :) amin insyaallah .

    insyaallah kalau ada masa teluang pasti miza akan singgah :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥