Contest 'BEST HEADER EVER'

Assalamualaikum

comel tak ? comel tak ? comelkan kan ?
sape yang comel ? header ke tuan header tuh XD haha gurau2
DEADLINE : 1 JULAI 2011 

Belum deadline lagi. hari ni baru 30 JUN 2011 so masih boleh join.. huhu miza nak join ! :D *bersemangat* semua ni aq try buat sendiri.. dengan usaha akhirnya kan boleh ^^' bak pepatah melayu menyebut sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Koleksi header yang aq wat sendiri untuk blog aq


first time buat ^^'






Nak pertaruhkan header yang ni ^-^
header aq simple.. blog aq simple =) 


hehehe.. tu yang aq penah buat untuk blog aq.. see ? dengan usaha nak cube buat akhirnya jadi gak.. so konklusinya jika korang ada semangat nak wat.. pasti akan berjaya. don't ever give up. try and try =D tak semestinya yang lawa gilebaby meletup gitu.. simple pun takpe =) janji blog korang menarik plus best. hehe. tak kisah nak guna apa.. tak semestinya bile ada photoshop je baru boleh buat. guna photoscape pun boleh =) ikut kreativiti masing-masing.

ok lah korang aq nak siap an header member aq ^-^ lepas tu nak study. then bangun pagi kite study lagi.. *dah lama tak study kol 3, 4 pagi.. 

bubye.

nak join [click sini]

6 comments:

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥