Blog Bertuka Wajah ❤

Assalamualaikum..

Hello blogger =) lama tak jumpe kan ? HHU lama kot aq dah x update blog nih.. ada class lah =,='.. homework pon tak siap lagi tuhh.. nasib lah tak banyak sangat.. sayang cikgu-cikgu yang mengajar aq tuhh.. Thank so much bagi homework.. eh2 nape aq nih ? cikgu bg homework boleh suka ? HIHI ^-^ betul lah.. lau cikgu-cikgu aq tuhh tak bagi homework confirm otak aq jadi beku.. why? sebab tak bukak buku langsung >_< muahahahah ! rindu lah kat korang semua..


Weeewwiiitt !! blog aq bertuka wajah lah   (*∩_∩*) Huhuhu.. suka, suka, suka XD rasa cam nak lompat-lompat jek.. dari dulu lagi nak edit blog aq nih.. cuma masa tak mengizinkan jek.. so ni dah holiday nak edit lah =) HEHE... sampai gak hajat aq nih.. tengok lah blog aq sekarang nih.. lain kan ? Huhu.. happy sangat-sangat.. blog aq dulu cam mana? adehh ! x capture lah pulok >_< .. siapa yang selalu BW atau yang penah BW tahu lah blog aq tuh.. huhu.. nak dikatakan semua aq edit. x lah.. x sampai 100% pun ^-^


yang aq edit...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Background ;) dulu aq punya background bubbles pink ;-) aq suka  sekarang da tuka.. huhu so kawaii XD thank so much Cik Kacak muahahahah ! kiss sampai pipi Cik Kacak tuka warna warni XD HUHU dia yang bagi background nihh.. sayang Cik Kacak sangat-sangat.

nih background Cik Kacak bagi.. Comel kan ? muahaha !

Header =) aq mula2 pakai header simple2 jek.. lau nak tengok header aq dulu tu click sini lepas tu aq tuka jap je header nih 


so sekarang aq pakai header bawah nih ;D .. huhuhu funny kan header aq ? huahua XD ada monster at header aq tuhh.. huhu ^-^


Cursor :-) Huhu.. banyak betul aq ubah XD cursor dulu : 


so sekarang aq pakai :

last sekali aq ubah icon shoutbox aq XD :
icon dulu XD
icon sekarang 


Hahaha ! sengal seyh aq XD tengok lah nak bebel panjang gila >_< Huhuhu.. nak cerita mendalam tu ha ! XD.. eh2 bia la .. asal aq bahagia =) tuhh semua aq edit sendiri Hahaha.. nak bebel lagi.. ang korang kata pe lak nanti -_-' Huhuhu,, yang lain tuh korang boleh tengok sendiri pe lagi yang berubah ^-^ muahaha ! sayang korang.. yes ! blog dah edit.. boleh aq BW blog korang pas nih.. dah lama x BW blog orang.. n aq ingat nak p follow balik blog yang dah follow aq.. yalah.. korang dah follow aq mesti membalasnya.. ye tak ? huhu thank so much u all.. muah muah muah ! 


ok lah korang bubye.. Cik Chokie sayang korang sangat-sangat.




ILYSM

17 comments:

  1. @Fyqa

    hehehe ❤.. thank fyqa ^-^
    you too.. happy blogging

    ReplyDelete
  2. Pandai nye edit , hehehe , nice transformation :)

    ReplyDelete
  3. wewitt , dye sebut name kite lah - kite post entry ni dekat page Kacak's blog yer ;)

    ReplyDelete
  4. @Zixie =) hehe terimalah kasih lalink ❤ biase-biase jek ^-^.. btw thank so much

    ReplyDelete
  5. @cik kacakHHI ;D mesti lah sebut ^-^ awokk tolong kite =) huhu okokok.. muahaha ❤

    ReplyDelete
  6. comey lah syg..hapy blogging!!

    ReplyDelete
  7. @Cik Azizah HHI ;D thank so much Cik Azizah ^-^ ily ❤ muahaha =D my pleasure ... happy blogging too syg :-)

    ReplyDelete
  8. pandai edit blog .. ^^


    http://edrina-dafinites94.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @Nur Edrina hehe sikit-sikit boleh la.. huhu anyway, thank edrina =))

    ReplyDelete
  10. Cantik giler beloggg nie..happie

    ReplyDelete
  11. @Bessy : hahaha ;)jangan lah sampai giler ='D huhu pape pon thank so much ye :)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥