Dia datang lagi -_-'

Assalamualaikum... 


Hello stalkers / readers...ohh yeah!! sebelum aq ceciter at entry aq nih,, sorry sangat-sangat sebab dah lama gilababy an aq tak update. ≧ω≦

owh tidak! dia datang dengan lenggang lenggoknya ! HAHA !  -_-' waahh ! dia muncul lagi nih. haish ! kau boleh dikatakan dalam setahun banyak kali kau datang jek ekk ?! tak bosan ke kau ? HAHA ! kau datang membuat orang takut lah ! kau tak caya ? kau tengok kebanyakan blogger ceciter pasal kau ! (●*∩_∩*●)

HAHA ! siapa sokong angkat tangan macam saya hee~ owhh ! confirm korang tetanya-tanya siapa lak yang datang nih ? huaaa ! siapa lagi kalau bukan examination lah.*-* okey sebelum nih aq da post bila tarikh aq nak exam (╯3╰) aq start 19/5 (semalam) ehh-ehh chokie, chokie awak tak study ker ? adehh ! ofcoz lah saya study ≧^◡^≦ hehe ! ala bukan aq jek yang sedang menghadap si dia nih(exam) kebayankan blogger hadap benda yang sama gak.. ya lah mid-year exam lah kata kan  =^-^= semalam dan hari nih aq just exam subject yang tak penting -bak kata orang- like, PJ, Sivik dan Seni. next week ! huuuu (╥﹏╥) semua subject teras.

wahhh ! aq kena berjihad next week nih◕ ‿ ◕ berjuang habis-habisan. hehe! owhh yeah boleh tak aq dapat result macam nih lagi   ̃o.O  : 
result time UP2
woooo ! insyaallah aq boleh ! ye kalau orang lain boleh , nape aq mesti katakan tidak kan ? so aq pon boleh la weyh ! (✿◠‿◠) hehe =)

so buat sementara waktu nihh aq malaz nak update lagi. because, aq nak tumpukan pada mid-year exam ^-^ aq ingat ni last buat sementara waktu aq post entry. hehe bak kata abg hafiz hafizol :
'stop dulu blog'

HAHA! exam lagi penting =) aq berjaya aq juga yang suka hati (a♥‿♥a) nih last but no least ! okyh =)

lagi pon cikgu ada cakap cikgu nak buad rombakan kelas, siapa tak dapat 5A ke atas dalam mid-year exam nih akan ditendang dok kelas bawah ! OMG. don't want, don't want, don't want ! ಥ_ಥ 


Ohhh !! saya nak sesangat result macam nih !



HEHE! dah la korang aq dah tak tahu nak bebel apa lagi  (╯▽╰) huhu ! okey lah korang aq nak p tunaikan solat asar nih  ᵔ.ᵔ then nak p sambung balik study sejarah =)


doakan aq yerr sayang-sayang semua =) .. aq tak pernah lupa doakan korang semua ^_^ aq cuma nak wish GOOD LUCK kepada sesiapa yang senasib dengan aq nih.. mudah-mudahan kamu semua dapat jawab dengan mudah dan akan mendapat result yang tersangat cemerlang + flying colour result  ≧✯◡✯≦ Amin yarobal alamin ...


jika saya mahu berjaya saya akan berkata seperti ini:
don`t say no no no no-no

just say yeay yeay yeay yeay-yeay
and well go go go go-go
if you`re ready =)

> betul ke ayat aq nih? ≧◡≦ hehe <





❤ GOOD LUCK SAYANG 

10 comments:

  1. usehe tangge kejayaan ...tq Follow yeh

    ReplyDelete
  2. huhu ~ XDD yeapYEAP ! kena usaha untuk berjaya ^-^ heee~ ur welcome :)

    ReplyDelete
  3. ehem2.. kata nak study.. tp still dok dpn lappy kau.

    <--- pergi study lah budak.. lupakan blog kau nih dulu XD


    belajir rajin-rajin ^-^

    akk doakan kamu sayang =)

    good luck adekku sayang <3

    ReplyDelete
  4. gud luck dik ^^

    singgah sini dgn senyuman =)

    ReplyDelete
  5. @fyza da chubby one : hehehe... >_<
    thnak you sis <3
    love u too ^^..
    thnk so much

    ReplyDelete
  6. @Edina Kasyah : huhuhu thank so much ^_^

    membalas dengan senyuman yang manis =)

    ReplyDelete

Just leave your comment, suggestion, or anythings.
InsyaAllah i will reply it.


Jazakumullahu khairan kathira.
Moga memperoleh manfaat. Moga Allah redha :)) ♥